Rullegardin!

Okei, dere..

Jeg sliter! Får ikke konsentrert meg på et skikkelig vis. Jeg kommer meg opp om morran, drar på skolen, zombier meg gjennom dagene. Tror jeg blacker ut innimellom. For mange av de siste dagene er bare sorte hull. At det er fredag i morgen allerede er selvfølgelig godt, men det er litt skremmende på samme tid, for jeg har ikke fått gjort noe fornuftig. Overhodet. Og om jeg har det, så har jeg glemt det.

Er så glad for at jeg skal til legen snart. Jeg vet at jeg er bedre av ME-en enn jeg har vært på lenge, men dette med å være en zombie igjen er ikke noe gøy. Jeg er lykkelig, jeg er stolt over å være såpass med om dagene. Men jeg kan ikke fatte hva som er vitsen med det når jeg ikke greier å ta til meg det vil lærer på skolen. Jeg vil. Så inderlig. Men jo hardere jeg prøver, jo hardere låser det seg.

Min mor og jeg har ofte snakket om meg og mine rullegardiner. Du vet, at om du drar for hardt i en rullegardin, så kan den bli ødelagt og låse seg, og får å få den opp igjen, så nytter det ikke å bruke makt, men list. Når jeg var yngre  hadde jeg alltid mor eller far der til å lirke rullegardinene mine opp uten at jeg registrerte det. Nå bor jeg ikke hjemme lengre, og det å lirke selv? Det funker ikke. Det blir et evig frustrasjonsmoment.

Er bare redd for at legen kommer til å pakke på meg antidep.. Det har de gjort før, for å «stabilisere» formen min. Tro meg. Det funka ikke, ble verre zombie enn noensinne. Informasjon som kommer inn i hodet mitt ryker ut igjen, enda mer grøtete enn på inntur..

Blah. Jeg er ikke helt meg selv.. Skal prøve å trykke inn noe mer info før livet ebber ut av meg. Kan ikke noen muntre meg opp litt???

2 kommentarer om “Rullegardin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s