leve!!

Ja.. Venter bare på at søvnen skal overrumple meg og slå meg ut…

Skjer så mye rart for tiden. Og jeg har fremdeles ikke kontroll. Det sies at man aldri får helt kontroll. Men mitt liv er så totalt ute av kontroll. Eller. Kanskje jeg bare er kontrollfreak og egentlig burde slippe meg løs litt? Jeg vet jo at det er når jeg slipper meg løs at jeg føler meg levende.

Å slippe seg løs. Jeg er ikke så flink til det. Jeg er flink til å si til meg selv og alle andre at jeg ikke bryr meg om hva andre mener om meg, men det er løgn. Egentlig så bryr jeg meg altfor mye. Jeg er redd for alt som er utenfor den lille bobla mi. Er redd for å trenge meg på. Er redd for å være meg selv, fordi jeg vet jeg kan være nokså intens. Og intensiteten blir verre når jeg er nervøs.

«Og hva så?», sier mange rundt meg. «Hvis de ikke kan godta deg for den du er, så er de ikke verdt det.»
Men jeg blir aldri lenge nok til å se om de liker meg eller ikke. Jeg stikker tilbake inn i bobla mi og og kjefter på meg selv fordi jeg oppfører meg slik. Jeg er hard mot meg selv. Veldig hard.

Som oftest tør jeg ikke ta kontakt på nytt. Jeg er alltid bombesikker på at jeg har skremt vettet av folk. Jeg greier det bare ikke. Jeg er for redd. Redd for å leve?

Ne-ei. Jeg er ikke redd for å leve. Men jeg er redd for å være den jeg er. Og nå spør du kanskje om ikke det egentlig er det samme? Jo, det er det kanskje… Jeg vet ikke?

Hver dag våkner jeg, ser meg selv i speilet og sier til meg selv at jeg er bra nok. Jeg kan få venner jeg også. Kan jeg ikke? Så går jeg ut døra, plugger musikk inn i øret, og lukker meg inne i bobla igjen. HALLO!?!?

Hvorfor skal det være så peise vanskelig å bryte seg ut? Jeg føler meg jo innestengt i mitt eget liv! Det er jo altfor kontrollert jo!! Hvorfor føler jeg at jeg ikke har kontroll, når jeg egentlig har altfor mye kontroll?!?!

Nei vet du hva. Nå holder jeg på å sprekke her. PISS! Jeg vil LEVE!!

men først skal jeg sove. ihvertfall prøve.. Ønsk meg lykke til..

En kommentar om “leve!!

  1. Denne var fin. Fin innsikt. Nå gjelder det bare å finne nooooen få, gode, praktiske tilnærmingsmåter, og gjennomføre dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s