Dagene Går….

…og Nanne består!

Jeg vet jeg skriver lite for tiden. Men jeg har mine grunner. Enten har jeg det veldig travelt, eller så er jeg alt for sliten til å skrive. Men jeg er her ennå. Jeg lever, jeg sliter meg gjennom dagene, står opp, drar på jobb, jobber, drar hjem og gjør kun det jeg må.

Hadde en fin helg med familie og sankthans-aktiviteter, hyttetur, olabil-løp, grilling og mere.

Mandag gikk med til mye jeg ikke husker, antakelig fordi jeg ikke gjorde noe fornuftig. Var hjemme fra jobb fordi jeg ikke følte meg helt bra.

I går slet jeg meg opp av senga, altfor sent ute til jobb egentlig, men jeg dro. Møtte sjefen på vei til jobb, og fikk vite at «ne-ei, du har ettermiddagvakta i dag, den fra halv elleve til seks!» Vi skilte lag ettel en liten latter, og jeg gikk hjem og rydda og vaska leiligheten før jeg dro igjen. Møtte Storebror etter jobb, vi dro ut og spiste med en onkel før jeg og bror dro på «oppdagelsesferd» på det nye hotellet i byen, etterfulgt av «Snow White and the Huntsman» på kino. Fin dag!

Og jeg merker at hele dagen er lettere når jeg vet at leiligheten er ryddig og ren, det er så mye bedre å komme hjem til det. Så i dag gleder jeg meg til å bli ferdig på jobb, komme hjem og slappe av. Så får vi se om jeg kanskje får skrevet noe mer fornuftig senere..!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s