Så sånn har vi det! =)

Nå er jeg lei..

Har vært syk i over en uke nå, og jeg ser egentlig ikke så mye tegn til forbedring som jeg skulle ønske. Nesen er rennende og tett, halsen verker og jeg hoster og sover dårlig. Shærst ble syk samtidig som meg, og er omtrent frisk nå. Maggi og Sui har også vært småsyke, men er i høvelig god form nå, sånn rent bortsett fra at vi er en meget sløv gjeng generelt.

Det sier litt om hvordan ME-en svekker immunforsvaret mitt.

Men ellers er livet egentlig veldig bra. Det er litt som mamma sier. Hun vet at jeg har det bra når jeg ikke ringer. For har jeg det ikke bra, så ringer jeg opptil flere ganger i uken. Så, når jeg har det bra glemmer jeg ikke bare å ringe mamma, men jeg glemmer å blogge også.

Har vært mange muligheter til å blogge, men livet på 100kvadrat sammen med to andre jenter er livlig, og hvert ledige overskuddminutt går til latterkramper og andre morsomme ting. Kunne jo ha fortalt dere om leiligheten før, men det har ikke streifet meg engang! Så nå skal dere høre!

Vi har som sagt 100kvadrat å boltre oss på. hvert vårt soverom på alt fra åtte til tolv kvadrat på hver. Jeg for min del på mitt soverom har egen bitteliten veranda. Ikke det at jeg bruker den så mye, men det er litt gøy likevel.. =P Vi har et ganske stort kjøkken med mye benkplass til alle våre mat-hobbyer, og mulighet for oppvaskmaskin, noe vi garantert blir nødt til å skaffe! Tre jenter lager myyyye mer oppvask enn et enslig menneske! Vi har vedovn, noe som gjør at vi sparer en del oppvarmingskostnader, vi har en ganske stor stue, med god plass til to sofaer og en sovesofa. Og! Vi har en gedigen gang med plass til masse sko. Prøv å tell dem du, og gjett hvem som eier flest! Og i tillegg har vi kaldloft med masse plass til oppbevaring av? Ja nettopp, flere sko….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s