Flere spørsmål har fått svar!

Har fått to nye spørsmål som jeg tenkte jeg kunne svare på. Et fra min bror, og et fra BG.
Enjoy!

Min bror spør: «Hva lever du for idag, hva er din motivasjon idag?»
Ja, si det… Jeg lever for livet. Motivasjonen min er å bli frisk en gang i fremtiden. Men jeg må nok ta det steg for steg. Akkurat NÅ, så lever jeg for påskeferien, det er første skritt i min prosess mot et bedre liv. Å få slappet av hos søster er noe jeg ser frem til, og utføre et kunstprosjekt jeg har drømt om lenge. Hvis du spør etter påske, så har jeg entakelig ikke noe svar, men det tar jeg som det kommer.
Det som i hovedsak driver meg fremover er støtte fra familie og gode venner, og også denne bloggen. Her kan jeg skrive så mangt, og få sagt ting jeg ellers ikke får sagt, og det å vite at «åh, nå var han der en skikkelig douche, nå kan jeg generalisere sinnet mitt og skrive om noe sånt på bloggen i kveld!», ja det gjør faktisk dagene lettere!

BG spør: «Du er et HERLIG menneske, en av de aller beste! Tror du sykdommen har gjort deg til et “bedre” menneske?»
Ja. Ganske enkelt ja. Jeg tror Sykdommen har vært med på å forme meg de siste årene, og jeg tror egentlig ikke livet mitt ville ha hatt så spennende innhold uten diagnosen. Det er lett å hate sykdommen, og det gjør jeg ofte. Det tror jeg dere kan se på innleggene mine! =P
Jeg tror livet mitt hadde vært helt annerledes, og jeg tror ikke jeg hadde verdsatt livet like mye om jeg hadde vært frisk. Da hadde jeg antakelig vært et svært svevende menneske. Og hadde jeg vært frisk, så hadde jeg heller ikke dratt på folkehøgskole, og livet ville ha tatt en annen vending. Men også året på fhs har vært med på å utvikle meg til den jeg er, og ja, jeg tror at alt i alt, så har sykdommen og alt som følger med gjort meg til et «bedre» menneske =)

5 kommentarer om “Flere spørsmål har fått svar!

  1. BG

    Så bra at du også klarer å se positivt på sykdommen, jeg vet at det er vanskelig men noen ganger er det det som trengs. En liten smak på den ikke så gode siden av livet får deg til å verdsette det gode i en høyeregrad =) Og jeg er glad for at du er en av de som ikke graver seg ned og syntes alt er teit, men du kjemper imot og velger å ikke la sykdommen ødelegge for deg!
    Det er derfor du er en så fantastisk og inspirerende person ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s