Fem år…

Jeg har tydeligvis hatt bloggen her i FEM ÅR!
Gratulerer til meg!

Det føles ganske vilt. Jeg har jo vært dårlig på å legge ut det jeg skriver, rett og slett fordi noen ting blir for personlige. Dette fører til at jeg vurderer å skifte beite, for å ikke utlevere meg selv altfor masse, siden det ikke føles så altfor komfortabelt..

Har ikke publisert innlegg offentlig siden i juli. Jeg brenner litt inne med enkelte ting. Ting jeg er redd for å skrive om, ifall noe endrer seg, og jeg må innrømme nederlag. Ting jeg ikke helt vet hvordan jeg kan formidle. Ting som handler om flere enn meg, og jeg vet at ikke alle ønsker å bli «utlevert» på nett.

Har fått tilbakemeldiger fra venner, om at jeg burde skrive om tips og råd om forskjellige ting i livet. Jeg fungerer jo ofte som «terapeuten» i vennegjengen, og har utviklet en helt ok evne til å se på ting fra utsiden, og greier å tenke på alle parter i en sak, og å resonnere meg frem til mulige løsninger.
Jeg mener jo ikke selv at jeg er et orakel som vet alt, men dette er jo noe jeg liker å holde på med.

Noen synes jeg bør ta spørsmålsrunder/skriveutfordringer, og derifra skrive om det jeg ønsker av det som kommer inn. Men jeg vet at jeg har mistet endel lesere i periodene jeg ikke har skrevet, så jeg er redd det ikke kommer så mange spørsmål/forslag.

Jeg har vurdert å legge ved en video med jevne mellomrom, som en vlog, men helt ærlig? Jeg gidder ikke å sminke meg og styre og jobbe, for å legge ut en fem minutters video ingen egentlig er interessert i å se. 😛

Men!
Over til dere, dersom dere kanskje fortsatt er innom og leser av og til..
Kan ikke dere prøve å gi meg inspirasjon til noe å skrive om?
Dersom dere ønsker å lese nye ting her i ny og ne, så hadde det vært kjempedeilig for meg om dere ville hjelpe meg bittelitt! 😀

Sleng igjen en kommentar under innlegget her, så noterer jeg de forslagene som kommer!

 

Nanne out! (heh)

2 kommentarer om “Fem år…

 1. Nysgjerrigper

  Hei 🙂 Jeg har fulgt bloggen din i mange år nå, og må si jeg ofte tar meg selv i å bli mektig imponert over skriveferdighetene dine. Du har et veldig uttrykksfullt språk som du absolutt burde dele med verden oftere!

  Det er en ting jeg har fundert på, som jeg ikke har turt å spørre om tidligere. En periode i livet ditt bodde du i Horten, og nå er du tilbake i byen du er fra i Nord. Hva var det som fikk deg til å flytte så langt hjemmefra i første omgang, og er det en spesiell grunn (eller person?) som fikk deg til å vende ansiktet tilbake til det kalde, men vakre Nord? 🙂

  Fortsett med skrivingen!

  1. Nå gremmes jeg over at jeg ikke har vært mer aktiv her…
   Tusen takk for komplimentet! Jeg elsker virkelig å skrive, og liker ikke å innrømme at helsen har påvirket skrivingen min, det blir mindre og mindre. Men jeg håper på å bli bedre, og flinkere snart!

   Vet du, flyttingen min er et evig langt kapittel som aldri har tatt slutt.. Jeg har bodd i Horten to ganger, første gangen for å studere. Strøk første året, og reiste hjem fordi jeg trengte en tenkepause. Andre gangen jeg flyttet nedover, bare noen måneder senere, var det rett og slett fordi jeg elsket Horten, og ikke hadde lyst til å forlate i utgangspunktet. Fikk jobb, men måtte etter bare et halvt år si opp jobben fordi jeg ikke fikk nok jobb til å få økonomien til å gå rundt. Igjen flyttet jeg nordover til kulda og tryggheten.

   for å gjøre det hele verre(eller bedre), så har jeg nå tatt tak i eskene og flyttet, igjen!
   Denne gangen på grunn en herlig sak, som jeg kanskje tror er mitt livs kjærlighet. Vi bor nå sammen i Bærum, og jeg trives som jeg aldri har gjort før!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s