Livet. Familien. Vennene. Pusen. Snøen.

Det er Søndag igjen. Jeg gruer meg ofte til søndager. Søndager er lange tenkedager. Men ikke i dag. Joda, tenkedag er det fortsatt. Men i dag, av en eller annen grunn er det ikke så fælt.

Det er noe med dette året. 2016. Jeg liker å skrive tallet, og jeg liker hvordan det høres ut når det blir sagt høyt. Så mye føles rett.

2015 var et greit år det også, men det var et år med en del motgang for meg. 2015 var året jeg mistet og fant, tapte og vant.

Så langt i år, så føler jeg at 2016 er året kun for finning og vinning. Jeg vil være forberedt på at også i år kan jeg møte motgang. Men jeg vil møte motgangen med godt mot, for jeg føler at jeg har nettverket, og pågangsmotet, som skal til for å håndtere det meste.

Og det snør i dag! Jeg gleder meg til å kle på meg den røde kåpa mi, og gå ut i snøværet. Snø og kulde føles rensende for kropp og sjel. jeg elsker snøen.Mer enn sol og varme, tro det eller ei!

Det er klart, kulden kan plage meg også, men på en god måte. Den får meg til å føle meg levende. Det er akkurat som om kroppen min forsvarer seg mot kulda, med å skape mer energi. God energi, som jeg trenger, og utnytter!

Satser hardt på at jeg nå kjenner meg selv godt nok til å stoppe om jeg er i ferd med å overskride energigrensene mine. Jeg håper det.

Føler jeg har så mye å se frem til, så mye å glede meg over. Jeg er redd for å gjenta meg selv til det kjedsommelige, Men jeg er så takknemlig for mine foreldre og resterende familie. Og for mine venner. Både nære og fjerne. Gamle og nye.

Jeg er takknemlig for snøen. Jeg er takknemlig for livet mitt, og den vendingen det har tatt de siste ukene.

Livet. Familien. Vennene. Pusen. Snøen. ❤

wp-1453041352291.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s