Nyttårsforsett!

Nytt år! Nye muligheter! Nye blanke ark å skrive historie på!

Jeg startet året med å være syk på nyttårsaften, knuste et bilde før jeg rakk å henge det opp, oppdaget vannlekkasje i leiligheten, og ga meg selv syv års ulykke med å knuse et speil.

Jeg ble frisk, nytt bilde er på plass (og hengt opp), vannlekkasjen er avgrenset. Og jeg tror at myten om syv års ulykke ved knusing av et speil, er nettopp det, en myte! Eller kanskje jeg allerede hadde syv års ulykke, og at ulykken med speilet var den ulykken som skulle reversere alt?

Bare noen dager etter speilknusingen begynte ting å snu, fra ulykke, til noe mye mer lykkelig!

Jeg har fått innvilget den støtten jeg trenger, for å leve et ok liv, uten å sulte, og uten å jobbe så mye at jeg blir dårlig. Det skal bli godt å møte dette året, og føle at jeg har overskudd nok til å være meg, være Nanne.

Det har skjedd mye, og jeg har ikke vært flink til å blogge. På et punkt sluttet jeg å gjøre det for meg selv, og gjorde det mer for andre. Det ble feil for meg. Det gikk fra å være noe jeg gjorde med glede, til noe jeg følte press over. Selvfølgelig ikke fra noen andre enn meg. Jeg pressa meg selv til å føle at jeg «måtte» blogge. Men det er det slutt på nå!

Jeg savner å ha et sted å skrive tankene mine, jeg savner å skrive. Det er en av få ting jeg føler at jeg kan. Så ett av mine nyttårsforsett er å slutte å presse meg selv, og heller nyte det jeg liker. Skrive bare akkurat når jeg føler for det. Få tilbake tankestrømmene mine.

Jeg har også funnet ut at jeg vil lese mer. Netflix har tatt over for mye av tiden min, med serier og filmer jeg ikke engang liker, men som jeg ser fordi jeg kjeder meg. Jeg vil mye heller bruke tiden min på gode bøker, mitt livs første, og største kjærlighet.

Så nå får vi se hva som skjer fremover! Nanne er ihvertfall lykkelig, og jeg planlegger å fortsette med det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s