Takk for sist…!

#Denfølelsen når du for første gang på altfor lenge logger på bloggen, og innser at bloggen har fødselsdag!

Jeg har nå vært på WordPress i tre år. Jeg har faktisk fått mer ut av bloggingen enn jeg noen gang hadde forestilt meg. Jeg har kanskje ikke hatt den store trafikken med tusenvis av lesere, men ikke var det meningen uansett.

Bare det å ha et sted å lufte tanker og følelser, det har vært godt. I perioder har jeg blogget lite, og jeg har ingen god forklaring på hvorfor, men jeg har vel ikke hatt så mye å dele.

Skal fortelle dere at det har skjedd mye rart den siste tiden, det er mye som fyller opp hodet mitt. Men jeg kan ikke dele alt, for mye er personlig, og omhandler ikke bare meg. Men forhåpentligvis kan jeg dele alt med dere en dag.

Foreløpig kan jeg fortelle at jeg fortsatt fortsatt lever. Og jeg har fortsatt ME. Tror jeg. Er under ny utredning, har vært det ganske lenge, men ventelistene til spesialistene er ganske lange. Men jeg forventer å komme inn i Mai/Juni, da har jeg stått på ventelista i åtte måneder.

Livet mitt er uforutsigbart, og jeg vakler litt på gyngende grunn. Jeg jobber når jeg får vakter (noe som ikke er ofte nok til å dekke mine økonomiske behov), sliter meg vel egentlig ut, og har nå måttet, etter måneder med slit, ofret stoltheten min og gått til nav.

Har heldigvis, som jeg har sagt før, en fantastisk familie som stiler opp, og har gode venner å lene meg på når det er tungt. Det beste er at jeg nesten aldri trenger å si at ting er vanskelige, for bare det at de er der, er nok til å løfte meg litt opp.

Har et par overraskelser på lur, men er ikke klar for å dele dem helt enda, så stay tuned, følg med, og se hva som skjer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s