Ikke farvel, men på gjensyn..!

Brikkene faller på plass i livet mitt. I en trang tetris, som ikke har plass til alt på én gang.

Jeg har hybel, og jeg har jobb. Jeg har venner, og alt jeg trenger, på et sted jeg trives å bo.

Men man kan ikke få i pose og sekk. Det er klart noe mangler i livet mitt om jeg skal bo i Horten. Familien, for eksempel.

Mamma og Pappa. Søster, svigerbror, lille Hinkel Pinkel min og lille Solstråle, yngste tantebarnet mitt. De som er igjen i nord, som jeg skulle ønske jeg kunne pakke i en koffert og ta med meg. Jeg kjenner jeg savner dem allerede.

Har vært hos søster denne helgen, og det har vært fantastisk. Har fått spille, synge og le med søster og svigerbror. Har fått lekt med lille Hinkel Pinkel, og har bygd lekehytte til han. Lille Solstråle har jeg fått kose på, kysse på, lukte på, og alt som følger med en liten baby. Har fått se det nydelige smilet til lille Solstråle.

Det gjør litt vondt å vite at jeg ikke får følge med på oppveksten til de nydelige små. Når jeg er langt borte går jeg glipp av så masse.

Men det hjelper å vite at de er der, og så lenge de vet at tante elsker dem, så håper jeg at de ikke glemmer meg..

Var tungt å si farvel til dem når jeg dro derfra i dag. Slet med å holde tårene tilbake, og måtte rett på do på ferja for å slippe ut noen tårer.. Men det er heldigvis ikke farvel for alltid, men på gjensyn… Sånn som det alltid vil være!

Har jo brødrene mine og deres koner og barn og hunder i nærheten sørpå. Lille Lykkeliten som er et halvt år nå. Som holder på å lære seg å krype.

Og vennene mine sørpå er som familie for meg.. Hadde det ikke vært for dem, så hadde jeg aldri flyttet til Horten.!

Gleder meg til å komme meg på plass i min nye hybel, og jeg gleder meg til å starte å leve livet mitt som det passer meg.. Men jeg gleder meg også til å treffe alle mine kjære i nord igjen om noen måneder!

Ikke farvel, men på gjensyn..!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s