Nytt kapittel!

Livet har mange kapitler. Når en dør lukkes, åpnes opptil flere nye.

Det er ikke alltid like lett å avslutte kapitler. Jeg som selv skriver,  vet dette like godt som en forfatter. Når man er midt i en historie, og det blir spennende, så vil man gjerne bare fortsette. Og hvis det ikke går bra, så vil man gjerne fortsette, og prøve å finne andre utveier. Uansett forløp, og uansett hva du har planlagt videre, et kapittel må avsluttes, og alle vet at et nytt kapittel kommer.

Jeg har avsluttet et kapittel. Det var ikke lett, men nå, nå som jeg har startet et nytt, så er jeg glad for det likevel.

Jeg innser at vi alle går igjennom slike ting. Avslutter kapitler, lukker dører, og går videre. Jeg skal ikke dvele ved det lengre.

Oppholdet mitt i nord blir forlenget. Jeg har jobb,  for øyeblikket bare som tilkallingsvikar, men det er bedre enn ingenting.

Stort sett hele familien er samlet for sommerferie og diverse. En stor, god familie, med nå 13 medlemmer, inkludert svigersøsknene og tantebarna mine. Vi har ufattelig nydelig sommervær, og nyter tiden sammen.

Livet ligger foran oss, som en uferdig bok, og jeg gleder meg til å fylle inn etterhvert som ting skjer. Jeg gleder meg til kapittelet som kommer. Jeg gleder meg til å leve,  fullt ut.

Akkurat som hos denne rosen, er det min tur, min tur til å blomstre fullt ut..!

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s