Oslo <3

Nå har jeg akkurat lagt meg under dyna, og føler meg plutselig inspirert.

Har hatt en hektisk dag, sto tidlig opp for å vaske klær og pakke for en liten Oslo-tur. Selvfølgelig måtte tørketrommelen streike så klærne mine aldri ble tørre, måtte stoppe den manuelt en halvtime før jeg dro.. Med fuktige klær og semesterets pensum i bagen måtte jeg løpe til bussen, for så å hoppe på toget.

Så kom jeg frem. Fikk servert pannekaker med Nutella på (omnom), og fikk hilse på lille Lykkeliten som smilte så søtt til meg. ❤

Fikk sette meg på sofaen og slappe av, fikk snakket litt med Bror og svigersøster, fikk kose med Albin, og fikk senket skuldrene skikkelig. Endelig!

I natt drar nemlig bror og svigersøster til Polen, og jeg skal passe Albin og leiligheten til de kommer tilbake.

Jeg har ventet på dette så lenge.. En mulighet til å bare være helt for meg selv i et par dager. En mulighet til total stillhet. Det er tid for meg. Skal benytte meg av badekaret imellom lese-øktene (for ja, jeg jo lese litt til eksamen), og om det blir sol skal jeg bruke balkongen.

Akkurat nå ligger jeg og hører på lyden av elva som renner forbi 100 meter bak huset. Fantastisk, egentlig, jeg er ikke langt fra sentrum av Oslo, men akkurat her er det så fredelig og deilig, at du vil ikke tro det før du får oppleve det.

Hører Albin male under en meter fra hodet mitt, og nyter å ha den herlige pusen ved siden av meg.

Det finnes ikke bedre selskap enn selskapet du får av dyr.

Jeg elsker Oslo jeg.. kunne aldri ha bodd her selv, synes byen er alt for stor for lille meg, men jeg elsker å være her iblandt.

Jeg er så utrolig glad for at Bror og familien hans bor her, og lar meg få lov til å nyte dagene her. Selv om jeg er her for å passe pusen og leiligheten, og for å lese til eksamen, så føles det som ferie. En deilig liten ferie for lille stress-rammede Nanne. ❤

Livet smiler.

I ❤ Oslo !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s