Lykkelig Zombiedott!

Av og til mister jeg hodet litt, og blir totalzombie i flere dager.

Jeg har vært totalzombie i et par dager nå. Kjenner omsider at hjernen stabiliserer seg, og at jeg kan sette ting sammen på riktig måte igjen.

Jeg har knapt vært i stand til å snakke i komplette setninger, enda mindre skrive komplette setninger.

Men jeg kan fortelle dere, at for første gang har zombietilstanden vært en god tilstand for meg. Den har ikke kommet som følge av stress, ikke som følge av psykisk utmattelse, ikke på grunn av fysisk utmattelse heller.

Jeg er en lykkelig liten dott! Har vandret rundt i zombietilstanden min og smilt, ledd for meg selv. Livet er så ufattelig deilig for tiden! Jeg er så ufattelig takknemlig for alt og alle jeg har rundt meg.

Har kanskje glemt å fortelle at jeg har blitt tante igjen? Nå har jeg ikke bare Hinkel Pinkel, nå har jeg Lykkeliten også. Herlige små tantegutter, det er det de er!

Har jeg glemt å fortelle at jeg traff mamma i Oslo og hadde en fantastisk dag med henne?

Ser det er mye jeg har glemt å fortelle. Og der er ting jeg har lyst til å fortelle, men som jeg skal vente litt med.

Kan starte med Lykkeliten. Min bror i Oslo har blitt pappa! Og for en fantastisk pappa han er! Og all ære til svigersøster, som er en fantastisk mamma til lillegutt. Lykkeliten er høyt elsket. ❤

Jeg fikk møte Lykkeliten, den dagen jeg møtte mamma i Oslo. Fikk kose og holde ham litt, han er vel som babyer flest, men jeg synes han er herligere enn andre babyer!

Mamma og jeg hadde en lang, innholdsrik dag, vandring langs Karl Johan, litt shopping og masse prat over en perfekt Peppes-middag. Jeg merker ofte det, at selv om det ikke er så lenge siden jeg har truffet familien min, så savner jeg dem ganske mye. Denne dagen med mamma hjalp veldig på familiesavnet!

Og noe som kanskje hjelper litt ekstra, er at min andre bror, min eldste bror, og hans konemor har flyttet til Østfold! Det er bare en kort båtreise unna meg, og jeg gleder meg veldig til å treffe dem igjen!

Nå er over 50% av familien min sørpå!

ÅH! Har jeg fortalt at det er enda en tanteunge på vei? 😀
Hinkel Pinkel skal bli storebror!

Alle hjerter gleder seg! Og Nanne er og forblir en lykkelig liten dott!

Så masse familie, så gode venner, et så godt liv, så mye å glede seg til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s