De små tingene

Hva får deg til å le? Hva gjør deg glad og varm? Er det noen spesielle mennesker, eller er det en bestemt tid som får det gode frem i deg?

Jeg blir varm av de små tingene. De øyeblikkene man bare føler at man kommer til å huske.

Høsten er noe helt spesielt for meg. Når den er over, kommer mørketiden og drar meg litt ned. Men jeg finner alltid noe å smile av.

Den forsiktige bankingen på døra, naboen som spør om jeg har lyst til å se film. Hun som jeg knapt kjenner, og kanskje ikke helt har turt å ta kontakt med selv. Det smiler jeg av. Det gjør meg varm.

Søndagen så lang ut, jeg følte ikke for å gjøre noenting. Hadde ikke lyst til å prate engang. Avlyste planer, fordi jeg følte meg litt nedenfor. Det var kanskje ikke rett? Kanskje var det akkurat det jeg trengte, det jeg ønsket minst?

Jeg tenker tilbake på en innholdsrik helg, en minnerik helg. Alt jeg kan ønske meg, trykket inn på tre dager.

Det er en sliten Nanne som skriver i kveld. Eksamen nærmer seg med stormskritt, mørketiden sliter på meg. Men disse små tingene, det er dem som holder meg gående, dag ut og dag inn. Venner, familie, et åpent miljø.

Vet ikke hvem jeg takker når jeg ligger her, men jeg takker, for disse små tingene som gir meg styrke. Jeg takker hver dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s