Livets mysterier

Hjemlengselen gnager, men noe annet gnager mer!

Jeg burde være i seng nå, men jeg greier ikke helt å roe meg ned. Jeg føler en uro inni meg, det er som om noen forsøker å fortelle meg noe.

Dagen i dag har vært en fin dag, jeg har møtt min elskede Mormor, jeg har opplevd kjærlighet og omsorg på høyt nivå. Hele helgen har vært fin, jeg har rett og slett kost meg masse!

Men. Det er denne uroen. Det klør og kribler i hele kroppen, en blanding av alle følelser som finnes. Det er som om jeg er på vakt, som om jeg stadig venter på at noe skal skje. Hva er det jeg venter på? Venter jeg på noen, eller venter jeg på noe?

Er det bare min usikkerhet som leker med meg, eller er det noe som foregår? Noe mystisk?

Gjennom livet har jeg opplevd mye. jeg har opplevd følelser av mange slag, jeg har opplevd oppturer og nedturer, jeg har opplevd kjærlighet og hat, jeg har vel kanskje opplevd nesten alle følelser et menneske kan ha. Men aldri før har jeg følt alt på en gang. Det er som om jeg er svanger, svanger med et budskap, hvem er det der ute som trenger meg?

Jeg venter bare på at roen skal legge seg, jeg venter på å få mitt eget hode og min egen kropp tilbake. For dette er ikke meg, dette er ikke mine følelser!

Aldri, aldri noensinne har jeg hatt denne følelsen, disse følelsene. Så mange, så mye. Det er slitsomt!

Høsten har alltid vært en tid for følelser, ihvertfall for meg. Det har vært en tid for kjærlighet, en tid hvor jeg lar tankene vandre, en tid jeg åpner meg selv mer enn ellers. Ofte har jeg blitt overveldet av hva denne årstiden gjør med meg, og det blir større for hver år som går, det er jeg sikker på nå.

Magen knyter seg. Hvor er du, som sender meg alt dette? Hvor er du som overvelder meg på denne måten? Hvem er du? Hva skal jeg gjøre? Og hvordan skal jeg gjøre det?

Mystikk er mitt livs stikkord. Det har det alltid vært, og det vil det alltid være. Og jeg er min egen veileder. Hvor jeg henter styrke er et mysterie i seg selv.

Du vil aldri forstå om jeg forteller hele historien, du vil ikke tro meg. Men livet mitt har nettopp tatt en heftig vending, og jeg har bestemt meg for å akseptere det. Akseptere alt jeg føler, og alt som kommer til meg. Mystikk blir aldri kjedelig.!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s