Stress og søvn er fiender, husk det!

Det å få sove før ett endte i bullshit i går, samme i dag.

Jeg har gjort alt. Jeg har slitt meg ut, tatt lange varme dusjer, drukket varm beroligende te, holdt meg unna dataskjermen. La meg første gang for to timer siden, ga opp, sto opp, vandret rundt uten mål og mening, før jeg la meg igjen en time etter… Og måtte gi opp igjen. Har igjen vært oppe av senga, puttet i meg den evinnelige valerinaen, «sovemedisin» sammensatt av naturlige ingredienser.. Bullshit.

Det kan da ikke bare være nerver dette her? Jeg har skolestart tirsdags morgen, jeg kan ikke forsove meg, jeg MÅ sove nok før det! Jeg kan ikke ligge våken til i to-tre tiden i morgen igjen..

Jeg kjenner stadig vekk at øynene glir igjen, jeg kjenner at jeg er trøtt, men med en gang jeg lukker øynene våkner jeg igjen. Jeg har tilogmed prøvd å slå av telefonen, men da får jeg panikk for at noe fælt skal skje, og blir liggende å tenke. Hva om pappa får hjerteinfarkt, hva om mormor blir ille syk, hva om de ikke får tak i meg når jeg trenger å vite sånt med en gang?

Sukk. Ole Lukkeøye, Jon Blund, søvnfe, guardian angels, hvor er dere når jeg virkelig trenger trygghet og søvn?

En godnattsang av Matt Corby hadde ikke skadet nå. En hånd til å stryke meg over håret, eller noen til å sitte ved senga mi, hva som helst som kan hjelpe meg mottas med takk..

Kanskje mammas råd er det eneste som kan hjelpe meg nå. «Slutt å tenk på at du trenger søvn, tenk at søvnen kommer når den kommer. Får du ikke sove nå, så kommer det mange timer de neste dagene og nettene hvor du kan ta igjen tapt søvn. Ikke stress med å få sove, stress og søvn er fiender, husk det!»

Om jeg så ikke får sove nå, so be it. Dritt heller, la det bli som det blir. Skal nok komme meg på skolen på tirsdag, om jeg så må døgne for å få det til.

God natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s