Søvnløs desperasjon…

Ok. Jeg må vel bare innrømme det før jeg lyver meg selv kjempesyk…

Jeg er dødssliten. Jeg kjenner at kroppen starter å verke. Jeg skulle ønske jeg kunne beskrive det som god-sliten, men det kan jeg ikke.

Jeg er tilbake til å ikke få sove om kvelden, og jeg putter på maska om dagen. Skuespill, det elendige evinnelige skuespillet.

Det skjer så mye spennende jeg har lyst til å være med på, jeg møter så mange nye mennesker.

Jeg hater å ha denne såkalte usynlige sykdommen. Det blir så altfor lett å spille frisk, så altfor lett å tro at jeg greier alt dette..

Jeg har så innmari lyst til å være der ute, sammen med vennene mine, treffe nye venner. Har ikke lyst til å repetere den samme gamle mølja jeg har vært gjennom hvert år de tre siste åra.

Nå, mer enn noensinne, skulle jeg ønske at jeg var frisk. En normal ungdom som skal starte på høgskole og leve livet som lykkelig student.

Klart jeg er lykkelig, er jeg ikke alltid det? Jeg har venner, jeg koser meg, jeg har fått blanke ark. Men hvorfor må jeg starte på disse blanke arkene som syk?

Og jeg hater å utsette vennene mine for den er er når jeg er syk… Jeg rett og slett hater det. Jeg vil for det første ikke være en byrde, noe jeg veldig lett føler at jeg er, og for det andre vil jeg ikke at de skal se meg så langt nede..

Jeg ønsker mine venner det beste av alt godt, både gamle og nye venner, jeg ønsker dem hell og lykke. Og jeg takker dem alle for å holde ut, for tålmodighet og forståelse.

Men jeg ønsker ikke at de skal ha en syk venn de ikke aner hvordan de skal håndtere.. Og jeg kan ikke lære dem heller, for ikke engang jeg vet det ennå.

Jeg vet at om jeg aldri hadde blitt syk, så hadde jeg ikke vært den jeg er i dag, men nå synes jeg det er nok. Jeg trenger ikke sykdommen til å definere meg.

Hjelp…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s