varig skrivesperre

Jeg har tenkt på et innlegg nå ganske lenge. Men jeg har seriøs skrivesperre.

Var ute i tordenvær i går, hadde et helt innlegg med dikt og greier i hodet, men da jeg kom inn var det borte.

Jeg har det sinnssykt bra her, Har truffet nye mennesker, vært sosial, virkelig kost meg.

Den siste uka har jeg satset hardt på å slappe av, påførte meg selv et pent brannsår for en ukes tid siden, og så på det som et tegn om at jeg måtte roe litt ned. Det har vært godt å roe ned, virkelig, men nå er jeg ganske klar for skolestart.

Dagene går litt treigt og jeg propper i meg mat på en usunn måte. Bør vel kanskje utnytte spinningssyklene vi har her på studentboligtunet. Eller starte på evo eller noe.

Men jeg opplever ting, ting jeg savnet i nordnorge. Følelsen av å gå ut og få nysgjerrige blikk istedenfor dømmende blikk. Og jeg opplever tordenvær.

Jeg elsker tordenvær, simpelthen elsker det. Jeg får sommerfugler i magen. Jeg ser lynglimtet, teller sekundene som mamma og pappa lærte meg da jeg var lita, og når tordenet slår har jeg alt glemt hvor langt jeg talte, og jeg kjenner det, innerst i sjelen, jeg kjenner at jeg lever. Kanskje er det bare et adrenalinkick, noe man sikkert naturligvis får om man står ute i et så heftig vær. Men om det bare er et adrenalinkick, så er det et bra et.

Se. Jeg har ikke skrivesperre når det handler om ting jeg elsker eller virkelig bryr meg om. Jeg kunne skrevet flere kapittel om tordenvær.

Og Matt Corby.. Av frykt for å virke som en vill fjortis, så skal jeg på slutten av dette innlegget dele en sang som virkelig tar meg. Jeg kunne gifta meg med den fyren… Det er ikke mange stjerner eller kjendiser jeg kan si det om, men Matt Corby ville virkelig ha gjort meg starstruck om jeg møtte ham. Jeg tror jeg ville svimt av. Lett.

Men så vet jeg ikke hva mer jeg kan skrive om.

Det skjer ting for tiden, ting jeg ikke er komfortabel med å skrive om på her. Men hjertet mitt slår, jeg lever, jeg er lykkelig. Tror jeg. Jeg er ihvertfall lykkelig når jeg hører på denne:

Matt Corby – Made Of Stone

for dere som ikke har spotify, den finnes på Youtube:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s