Farvel og på gjensyn, Nord!

Folkens, et delmål er nådd!

Karakterene på vitnemålet er kanskje ikke de beste, men jeg er igjennom! Jeg har bestått alle fag og eksamener! Jeg er ferdig på videregående!

Etter et år med mange opp- og nedturer, nye venner og erfaringer, så føler jeg egentlig at livet mitt har blitt rikere. Jeg har utviklet meg voldsomt som person, jeg innser at jeg klarer mer enn det jeg forventer av meg selv.

Det har fremdeles ikke gått opp for meg at jeg er igjennom. Jeg venter fremdeles på at følelsen av måloppnåelse skal slå inn. Siden jeg sjekka standpunkt- og eksamenskarakterene mine har jeg gått i en slags merkelig tunell. Jeg har sagt farvel og på gjensyn til mine nærmeste venner, og er i mellomstasjon hos søster før jeg reiser videre.

Det er godt å tilbringe tid med søster. Etter en uke på luftmadrass i leiligheta, og to netter i telt på liggeunderlag med ArmyJenta mi, så var en skikkelig seng velkommen under min slitne kropp. Det er tre dager til reisen går videre, til min brors bryllup. Fem dager til jeg drar til Horten, til BG, til sommer og jobbsøking. Elleve dager til jeg skal til Oslo, til bror for å passe Albin. 25 dager til jeg flytter inn i min nye 18 kvadrats hybel ved skolen.

Jeg håper jo egentlig at følelsen skal komme mens jeg sitter her og tenker over hvor langt jeg har kommet, og hvor kort tid jeg egentlig har på å innse det. Men jeg må vel bare vente, ta en ting om gangen og fokusere på brors bryllup først.

Håper følelsen faller på plass innen 25 dager!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s