10-dagers skriveutfordring #4: Følelser

Velger å ta denne nå, siden følelser er ekstremt sentralt akkurat nå!

I April søkte jeg studieplass. Men redselen for at jeg ikke kom til å bestå påbygningsåret var så dominerende at jeg ikke helt har latt det gå inn over meg. Så fikk jeg vite at jeg består, men det gikk fortsatt ikke opp for meg. Så ringte noen fra høgskolen i forrige uke, hun spurte om jeg hadde spørsmål, og jeg spurte hvorfor jeg ikke hadde fått svar på søknaden jeg hadde skrevet på mail til en ansvarlig der nede. Hun svarte at det visste hun ikke, men hun skulle spørre noen andre, og i dag fikk jeg mail med søknadsskjema.

Og jeg satte meg ned med en gang for å fylle ut søknaden.. Og verden begynte å snurre. Adrenalinet kicket inn. Jeg føler redsel, nervøsitet, spenning, glede, alt på en gang!

Det går fra «I’m on top of the world»…..

til «Breezeblocks»

På sekunder!!

Jeg aner ikke hva jeg skal føle. Plutselig er kroppen helt rolig, men så bare hopper hjertet over et slag, helt plutselig.

Forelskelse, skikkelig godvond forelskelse, det er det eneste jeg kan tenke meg å sammenligne det med…

Vondt? Godt? Jatakk, begge deler!

Andre følelser? Jeg greier ikke tenke… Jeg bare sitter her, skriver.. Hva skriver jeg? Jeg må nok komme tilbake hit på et senere tidspunkt, dette er vilt!!

Jeg svever, jeg synker, jeg kan ikke konsentrere meg nå. Verden snurrer, rister under føttene mine, jeg kan nærmest se gulvet i leiligheten bølge seg.. Hva skjer?

Åherre, for et liv!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s