10-dagers skriveutfordring #2: Vennskap

Man opplever vennskap fra man er små. Gjør man ikke? Både på godt og vondt?

Noen kan kanskje se vennskap som en kamp om å ha flest venner, være leder av en flokk, eller kanskje noen trives med å være den som bare følger lederen.

Vennskap for meg, er kjærlighet. Jeg har noen få jeg anser som mine beste, de kan jeg betro meg til. Jeg kan stole fullt og helt på dem, og de kan stole på meg.

Alle som betror seg til meg, kan stole på meg. Jeg har ingen interesse av å fortelle nestemann jeg møter om intime betroelser som har foregått under fire øyne, eller over telefon.

Kjærligheten jeg føler for mine venner, er en enestående kjærlighet. Jeg har ingen problemer med å fortelle mine venner at jeg elsker dem, for de vet hva jeg mener. Av og til er det bare ikke nok å si at jeg er glad i dem!

Det å ha venner er for meg rimelig essensielt, uten vennskap hadde min livskraft forsvunnet. Jeg er nesten avhengig av å ha noen jeg kan øse min kjærlighet til, jeg er så full av kjærlighet at hjertet mitt hadde gått i stykker om jeg ikke kunne dele det.!

Jeg har venner det kan ta både uker og måneder før jeg snakker med, men det betyr ikke at jeg glemmer dem. Jeg er fortsatt like glad i dem.

Jeg har venner jeg kan gå lei av, men som jeg likevel, etter litt avstand, er like gode venner med.

Jeg har venner over hele landet, og også utenfor. Venner av alle slag. Venner av begge kjønn. Venner med alle slags legninger.

Vennskap er takknemlighet.
Vennskap er åpenhet.
Vennskap er et livsgrunnlag.

Vennskap er i grunnen fantastisk, og vennskap er så mye mer enn jeg kan skrive i et eneste blogginnlegg!

Jeg elsker mine venner, og jeg håper de aldri glemmer det. Dere er alle med på å gjøre livet mitt verdt å leve, på alle måter! Takk ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s