20.000

Så langt, fire dager med strålende sol, mange kilometer gått.

For fem dager siden fikk jeg skritteller fra min kjære KJ, og den er jeg virkelig takknemlig for! Jeg har holdt meg rimelig aktiv siden da, og jeg kjenner det på kroppen! Så langt i dag har jeg gått over 20.000 skritt, og det er jeg riiimelig fornøyd med!

Har funnet ut at livet er ganske så herlig når man kan se ut av vinduet om morran, og se en knallblå himmel uten en eneste sky, og kjenne at lufta utenfra er varmere enn lufta inne. Man trenger ikke mer enn tights og singlet, og solbriller! Et herlig vær å gå i, og man føler seg SÅ mye mer effektiv når man går istedenfor å sitte hjemme og slikke sol..

Jeg ser tilbake, på skoleåret og mørketiden og alt som fulgte med. Jeg ser på dagens 20.000 skritt, og tenker på det som et symbol. Jeg har gått så mange mil. Jeg har grått så mange tårer. Jeg har lært så mye. Og etter alt strevet er jeg akkurat der jeg vil være! Jeg tror jeg bare må innse at jeg er sterkere enn jeg hadde trodd. Jeg har trosset ME-en, klart det, og  går en lystig sommer imøte!

Jeg greide ikke å slutte med hverken snus eller facebook, men jeg tror jeg må ta en ting om gangen, så nå skal jeg først få vitnemålet mitt og sende det inn til skolen, SÅ kan jeg knerte snusen!

Jeg skal opp og frem, videre i livet, drømmen er der, vgs er spikra, nå er det bare å gyve løs på resten! =D

2 kommentarer om “20.000

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s