Mestring!

Paracet, repsils og nesespray. Jeg koser meg jeg!

Har endelig fått påskeferie, og i år skal den nytes. Er forsåvidt glad for at jeg ikke er på grensa for å kjøre scooter eller noe, da hadde jeg vært kjempeskuffa over å måtte sitte inne og snufse mens alle andere har det gøy.. =P

Har fått datoene for mine privatisteksamener, skal bruke litt tid på å lese nå de neste dagene, og jeg tror faktisk jeg kan greie dette.

Kjenner livet smiler selv om imunnforsvaret har sviktet meg. Det var vel på tide, for nå har jeg vært såpass aktiv såpass lenge, at om jeg ikke hadde blitt syk nå, så hadde jeg endt opp med å bli ME-syk før jeg aner ordet av det.

Jeg er ganske stolt over at jeg har hatt rimelig kontroll på ME-en de siste ukene! Ja, jeg har vært sliten, våknet opp en dag med ME-smerter i beina, men kom over det. Jeg kommer meg igjennom det meste.! Jeg elsker det!!

Men jeg har tenkt mye.. Har tenkt endel på min egen mestringsfølelse. Det finnes mange ting jeg er god på, jeg er litt alt-mulig-kvinne. Men det finnes ingenting jeg er eksepsjonelt god på!

Jeg kan synge, er sånn helt gjennomsnittlig god, men kunne aldri blitt artist.

Jeg kan lage mat, har god fantasi på kjøkkenet, men kunne aldri ha blitt kokk.

Jeg er god på å gi råd, hjelpe folk, men jeg kunne overhodet ikke ha blitt psykolog eller rådiver.

Jeg er helt gjennomsnittlig flink til å tegne, av og til, men kunne aldri ha blitt kunstner!

Jeg er god på språk, og det er veien jeg har tenkt til å utdanne meg på, språk. Men, jeg er ikke eksepsjonelt god på det heller.

Jeg føler meg så ufattelig gjennomsnittlig! Mange sier jeg er så god på ditt, så god på datt, og så videre, men jeg ser det ikke selv. Jeg er skikkelig dårlig på å se mine gode sider, mine virkelig gode sider!

Jeg ønsker å åpne en duskusjon, en samtale, hvor mine lesere kan delta! Så derfor spør jeg dere!

Hva er dere gode på?

Hva sier deres venner og familier at dere er gode på?

Føler dere at dere er gjennomsnittlige, eller eksepsjonelle?

Ingen svar er dumme, dette ønsker jeg VIRKELIG å høre om!!

2 kommentarer om “Mestring!

 1. Jeg trodde først ikke at jeg fikk høre om noe jeg er flink på. Men så kommer på at en del mennesker ELSKER sjokoladekaka mi, noen er glad i brødene mine(ja, altså, de som er laget av sammalt hvete og havregryn og sånt…), og så har jeg et par stykker som ikke får prist meg langt nok opp i skyene som lærer, selv om jeg ikke egentlig er lærer. Såforøvrig har jeg den høyst subjektive æren av å være » den beste mammaen i verden», enn så lenge 😉

  Selv så synes jeg det er viktigere å bety noe bra for noen enn å kunne noe, og viktigere å gjøre noe enn å ha talent for noe.

  Og da stiller jo du ganske så sterkt, flink eller ikke 🙂

  Du får kose deg med forkjølelsen din =)

  1. så bra!
   Men her er det igjen, vi ramser opp ting vi får høre at vi er gode på, men hva mener vi selv?
   Og ja, du har nok rett i at det viktige er jo at andre ser noe bra i oss, men ser vi det selv, vet vi det, og tror vi på det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s