Sær(?)emne..

Særemnet i seg selv er gøy. Jeg liker å jobbe med det. Liker å jobbe med denne boka, og hodet mitt er fullt av idèer om alt jeg kan gjøre. Men jeg har for mye stoff. Jeg kan like gjerne stille meg opp å lese hele boka. Jeg hadde en drøm i natt, om særemnet. Det var fælt å våkne.

Jeg er nesten ferdig med presentasjonen som skal leveres inn i kveld. Men det er som sagt for mye i den… Så drømte jeg, om denne helt vilt geniale idèen om hvordan jeg skulle naile dette, og det var en ganske så overkommelig plan, og absolutt mulig å gjennomføre. Så våknet jeg, og alt forsvant. og nå står jeg fast.  Jeg har for mye.! Og selvfølgelig er det usammenhengende… Har iløpet av de to siste timene skrevet som en gærning, men jeg har jo ingen rød tråd… Skriver, endrer, fjerner, prøver på nytt, endrer, fjerner. Ja, vi har holdt på med dette i flere uker, og jeg har gjort mye. Men nå kommer nervene. Ingenting passer. Jeg har valgt et upassende tema. Jeg kommer ikke til å greie å stå der foran klassen og læreren vår og fortelle om at en bok har rørt meg så nært, holdt meg søvnløs. Og at det handler om kjærlighet. Jeg føler meg plutselig så ufattelig teit, så ufattelig latterlig teit! Jeg ANGRER på valget mitt, plutselig.

Redselen for å bli ledd av kommer tilbake. Plutselig er jeg redd for at folk skal få noe på meg, slik at de kan le av meg og få meg til å føle meg lita og ubrukelig igjen. Som på ungdomsskolen. æsj.

Av og til føler jeg meg uslåelig. Kan gå på skolen i neonrosa bukse. Kan stille opp på klassebildet i nesten bare rosa klær. Kan stoppe opp på gata og snakke med folk jeg kan se er turister. Smile til fremmede. Av og til er jeg 110% på topp. I det siste har jeg bare vært det. Jeg hadde nesten glemt av denne idiotiske frykten jeg av og til kan få.

Så må jeg le litt av meg selv når jeg tenker: «hmh, særemne, sær-emne, skal ikke det være litt sært det da? Da gjør det jo ikke noe, for jeg er jo sær, special-edition.!»

Kanskje overtenker jeg, noe jeg jo ofte gjør….

 

 

Ble aldri ferdig med innleget.. Legger heller inn et lite ekstra avsnitt, hvor jeg kan fortelle, at jeg nå i skrivende stund, åtte timer etter innleggsstart, har jeg endelig levert powerpointen til særemnet. God Natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s