Skolestart og nyttårsforsett!!

Heihå, nå braker det løs!!

Skolen starter om syv timer, og vi er en lysvåken gjeng som såvidt har kommet oss i seng. Vi er alle tre ganske så uforberedt, men opp, det må vi.

Et nytt år krever selvfølgelig nyttårsforsetter, om de blir holdt lenge eller ikke er vel ikke så hakkandes nøye. En liste over mine? Ok.
1. Slutte å snuse, igjen.
2. Fortsette å trene.
3. Slette Facebook. Done.
4. Bli mer sosial og aktiv generelt.
5. Bestå skoleåret.

Nå lurer du kanskje på grunnen til noe av dette? Vel. Snus-sluttinga har vært høvelig vellykket tidligere, men jeg sprakk etter en lengre periode. Nå har jeg igjen, forhåpentligvis for siste gang, tatt min siste snus. Treninga trenger ikke mer utdyping. Slette Facebook, sier du? Jo. Dette er et ledd i min plan om å bli mindre pc-avhengig og mer sosial. Vi har jo ikke bredbånd her heller, så å det lille mobilnettet jeg har er bortkastet om jeg bruker det bare på Facebook. Og om en måned savner jeg det vel forhåpentligvis ikke lenger.

De to siste trenger heller ikke utdyping. Men de er greie mål å ha!

Litt kjipt å ikke ha en Facebook-profil å promotere for bloggen igjennom lenger, så jeg håper dere som mine lesere kan spre ordet? Jeg kommer nok til å blogge mer nå, når jeg ikke kan oppdatere statusen min på Facebook lenger. Og nå merker jeg at jo flere ganger jeg skriver Facebook, jo mer får jeg lyst til å logge på igjen. Så nå sier jeg heller god natt, og lykke til til meg selv som må tidlig opp i morgen/i dag…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s