klar for et nytt år?

Ja?

Jeg har måttet gå litt inn i meg selv for å tenke. I forrige innlegg var jeg veldig klar for kampen jeg har foran meg. Nå føler jeg meg plutselig ikke så klar lenger.

I julen har jeg vraket alt som kan kalles døgnrytme, og jeg har totalt mistet tidsbegrep. Mange av dagene kan jeg ikke fortelle hva jeg har gjort fordi jeg vet ikke om jeg har gjort noe i det hele tatt.

I skrivende stund er klokka over to. Jeg sov til klokka var nesten tre i dag, og jeg kjenner jeg kommer til å slite med å snu denne vanen nå. Jeg må jo innrømme at jeg liker natten, natten er min. Natten er min mest private tid. Nattestiden bruker jeg på å tenke. Skrive.

Jeg har skrevet mange innlegg jeg ikke har publisert. Av og til trenger jeg bare å blåse ut alt jeg har inni den stakkars lille grå hjernemassen min. Ikke alt jeg skriver da egner seg på trykk. Dette blir kanskje litt et sånt et. Men det driter jeg i.

Jeg ser mange bloggere oppsummerer bloggåret sitt, og det skal ikke jeg gjøre. Hvis noen virkelig ønsker en oppsummering kan de gå tilbake selv og se. Jeg orker ikke.

Facebook har oppsummert året mitt. Jeg vet ikke hvordan jeg kan oppsummere det. Jeg er ihvertfall sikker på at jeg ikke har nådd målene mine for 2012. Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake og endre endel ting. Faktisk.

baijs. Nei. Kanskje er DU klar for et nytt år. Jeg er ikke det. Ikke ennå. Jeg er ikke klar! Jeg vil sitte fast her. Vil ikke at flere år skal gå før jeg har funnet meg selv. Vil ikke at flere år skal gå, vil ikke føle dette igjen. Føle at jeg ikke er i mål helt ennå. Føle at det første jeg er nødt til å gjøre i det nye året er å kjempe for min eksistens. Jeg skulle ønske jeg slapp å kjempe mer! Jeg vil at tiden skal stoppe til jeg er ferdig på skolen og har kommet meg videre, uten at jeg har måttet kjempe, at jeg bare kunne bruke den tiden jeg trengte, så kunne tiden starte igjen når jeg har nådd det målet.

Min mor sa til meg i kveld, at når jeg er glad, så kan jeg lyse opp et helt rom med smilet og latteren min. Det er lenge siden jeg har følt det selv. Når jeg føler det igjen, da er jeg lykkelig. Da er livet mitt komplett. Jeg vet jeg kunne gjøre noen andres dag bedre før. Jeg ble kalt en solstråle. Jeg VAR en solstråle. Min mor visste det umiddelbart om jeg hadde hatt en dårlig dag på skolen, for da sang jeg ikke når jeg gikk fra bussen og hjem. Det skjedde svært sjelden. Jeg uttrykte min lykke med sang. Hvor ofte hører man meg synge nå? Hvor ofte hører man meg synge helt uoppfordret, helt ukontrollert? Det pleier å bare strømme ut når jeg trives. Jeg glemmer at folk rundt meg kanskje synes jeg er merkelig. Men det skjer bare når jeg er lykkelig.

Jeg burde være lykkelig nå. Jeg har famile, venner, alt jeg trenger.

Men jeg mangler bare en mening å være lykkelig for. Et mål. Et sted jeg kan se meg selv i fremtiden. Et sted jeg kan se meg selv lykkelig i fremtiden. Gi meg den, og slipp sangen min fri igjen. Jeg synger best når sangen er fri, og årsaken til sangen er lykke. Gi meg lykke, og befri meg.!

Håper jeg slipper fri snart, omså bare bittelitt, for et minutt, for et sekund. Da kan jeg kanskje si «godt nytt år» og mene det.

2 kommentarer om “klar for et nytt år?

 1. Hm. Kan det være mulig å tenke at veien er målet? Og at du er akkurat der du skal være, og at den du er er godt nok?

  Godt nytt år til deg!

  Jeg ber for deg, og har lyst til å gi deg en ganske så stor dose Jesus…

  1. hehe, jo, jeg kan nok tenke slik, men det er så vanskelig, så vanskelig…
   Kjenner smerte for øyeblikket, ME-smerte, og det er så kjipt å føle det igjen. Håper det gir seg snart, jeg har jo tenkt til å kjempe, men jeg tviler bare litt på om seieren kommer.. =/
   Jeg takker for bønnene, og jeg kan nok trenge en god dose styrke, om Jesus vil gå med på å sende det til meg =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s