Jeg er ikke død, ennå ;P

Nå har jeg hatt ferie i snart en uke, og gjett at det har vært nødvendig!! Har ennå en uke igjen, og det blir deilig det også…!

Jula er en fin tid. Jeg koser meg med familien, og jeg får ladet opp etter en slitsom og tung høst.

Jeg må innrømme at bloggingen har vært ekstremt nedprioritert midt oppi alt skolestyret, og det har nok vært nødvendig. Jeg har forsøkt meg på et par innlegg den siste tiden, men hodet har hatt andre ting i sentrum.

Etter at jeg ble singel igjen har jeg jo, såklart, brukt mye tid på meg selv, og valgte å ikke blogge så mye om det. Nå har jeg kommet til en konklusjon om at tiden vi hadde sammen var fin, men det tok slutt. Angrer ikke på det vi hadde sammen, men jeg har det bedre nå, alene, med venner, skole, et nettverk og tid til familien. Nå starter snart et nytt år, ett nytt semester på skolen, og der er mitt fokus, og der skal det forbli.!

Jeg er en sliten kriger, men en kriger er jeg uansett! En uke til med ferie, så fortsetter slaget. Seks måneder gjenstår av et slag jeg skal vinne. Jeg ligger under nå, men vinne skal jeg!

Jeg skal jobbe, jobbe hardt. Jeg skal more meg med romkameratene mine. Jeg skal leve livet mitt, slik det er ment å leve. Og jeg skal være lykkelig, akkurat som jeg er nå! =D

Så, dette var en liten oppdatering, et lite livstegn, jeg kommer sterkere tilbake på et senere tidspunkt 🙂

2 kommentarer om “Jeg er ikke død, ennå ;P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s