En dott!

Vet dere hva?

Jeg er en lykkelig liten dott. En sliten, men lykkelig dott. Hvis alle dagene dette skoleåret skal gå så fort, så kommer dette året til å forsvinne for meg.

Ja, jeg sliter med det å sette meg ned å gjøre lekser. Spesielt i historie. Og matte. Matten vet jeg at jeg får til, men jeg har slitt så mye tidligere at jeg har fått litt skrekken. Historie derimot, det har jeg ikke hatt siden ungdomsskolen, og jeg husker ikke en pellemaijnnskit, alt føles så nytt og vanskelig… Historie skal jo være interessant og fengende, men jeg må innrømme at jeg ikke har merket det ennå…

Menmen, det kommer vel det også!! Jeg har jo bestemt meg for at jeg skal bestå i det minste ^^,

Og så har jeg jo egentlig et fantastisk liv da. Det er ikke som i fjor, da jeg satt alene og deprimert i en kjellerleilighet jeg ikke hadde råd til fordi jeg ikke fikk jobb før uti november. Ne-ei, i år er det annerledes!!

Jeg har folk rundt meg, jeg har verdens beste Shærst, jeg har noe å gjøre om dagene. Jeg kan gå sliten og lykkelig til sengs, vel vitende om at jeg er god nok som jeg er, og at jeg har folk rundt meg som stadig minner meg på det. Jeg våkner så og si hver morgen med et pågangsmot jeg ikke har følt siden folkehøgskolen.

Uthvilt kan jeg nesten ikke huske at jeg noensinne har vært, men jeg har ihvertfall energi igjen. Energi til å smile. Energi til å smile et ekte smil! Energi til å av og til glemme min egen diagnose.!

Det føles så ubeskrivelig godt!
Jeg har bare ett ord;

Superoptikjempefantafenomenalistisk!!!

2 kommentarer om “En dott!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s