korte dager og lite inspirasjon..!

Dagene går noe så inn i granskauen fort!

Jeg henger med samboerne mine, henger med Shærst, henger med venner. Jeg gjør lekser og hangler meg fremover etterhvert som skoleukene går. Er ganske overrasket over hvor fort ukene går, egentlig!

I helga har jeg vært en effektiv spirrevipp. På fredag var jeg sosial. På lørdag var jeg og Shærst hjemme hos Mamma og Pappa og fikk servert taco, og vi besøkte Bestemor en snartur. På søndag vaska jeg klær som en gærning, rydda og vaska på soverommet og mekka hjemmelagde kjøttkaker i brunsaus til meg og Shærst.

I dag skal jeg bare slappe av og gjøre lekser. Brette alle klærne jeg vaska i helga. Jeg kjenner energinivået er ganske svingende, men jeg tar dagene som de kommer, prioriterer enkelte fag mer enn andre, rett og slett fordi jeg ikke har kapasitet til å få toppkarakter i alle fag.

Består jeg historie, så består jeg alt..!

Jeg vet jo selv hvor uinteressant det er å lese om hva folk gjør om dagene, og jeg vet jeg får mer respons fra lesere på de filosofiske innleggene mine. Men jeg har ikke noe annet å skrive om. Det kommer vel plutselig en dag. Det går lang tid mellom hver gang jeg blir skikkelig inspirert og faktisk husker hva jeg tenkte på når det kommer til å skrive det ned..

Men jeg prøver så godt jeg kan, og jeg håper dere er tålmodige med meg!

En kommentar om “korte dager og lite inspirasjon..!

  1. Livet består for det meste av de små, praktiske tingene, faktisk. Klarer man å slå seg til ro med dem, så har man kommet langt. Nyt det, du 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s