Nedtelling….

Lørdag. To dager til skolestart.

Shoppa i går. Masse. Et par nye outfits. Men siden jeg ikke føler meg som en rosablogger skal jeg ikke legge ut skrytebilder. Var nattåpent i hele byen, traff masse kjenninger og andre kule folk. Fant masse gode tilbud.

Magen er ikke helt der den skal være, selv om jeg nå er sikker på at jeg kommer i klasse med folk jeg kjenner og tilogmed ganske greie folk. Men klokka tolv på mandag braker det løs.

Og jeg er sinna på lånekassa. Får bare 3500,- i stipend, noe som bare dekker husleie og strøm. Jeg kommer til å bli kannibal. Mine første ofre blir nok Gjerrigkassens overhoder. Så kommer nok sikkert folk jeg ikke liker. Så kommer jeg til å spise voldtektsmenn og andre forbrytere. Så kommer jeg sikkert bare til å gå amok og spise alle rundt meg.

Er glad jeg fikk en pen sum på siste lønninga, så får jeg ihvertfall betalt dataen når den tid kommer, og noen regninger. Det er greit det.

Og jeg og Maggi har funnet ut at vi kaller kåken for The Hobsyssel, i og med at vi alle tre jentene er små av vekst. Det er gøy det!! Så om du besøker oss, velkommen til The Hobsyssel, hvor hobbitjentene Nanne, Maggi og Sui bor! ^^,

Hva mer vil dere vite i dag? Jeg er fremdeles like lykkelig sammen med Shærst, vi har forøvrig vært sammen i en måned og en dag nå, og dagene går så altfor fort! Tiden flyr, og jeg kan skrive under på at den siste måneden har vært en av de lykkeligste måneden i mitt liv!!

Og før jeg avslutter, så må jeg jo bare fortelle dere at dere MÅ sjekke ut Pentatonix på spotify eller Youtube!! de er maximalt awesome!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s