Nesten litt trist!

Nest siste dag i jobb før ferie. Nest siste dag i jobb på biblioteket i det hele tatt..

Det kommer til å bli merkelig å ikke skulle tilbake hit for å jobbe hver dag de neste ukene. Siden jeg startet her den 1.November har jeg fått et fantastisk forhold til kollegaene mine. Jeg stortrives her, og liker jobben virkelig.

Den første perioden slet jeg med Nav-tull, og hadde mest lyst til å gi opp og heller finne en annen jobb, men jeg var fast bestemt på at dette skulle jeg gjøre. Erfaringen er god å ha, og jeg har nok vokst endel på det. Sykdommen har vært opp og ned i denne arbeidsperioden, men jeg har stått opp hver dag, gått på jobb og pushet meg selv igjennom dagene med mindre jeg har vært syk-syk. Jeg kjenner jeg er stolt. Det å ha vært i jobb 100% i ti måneder har ikke vært lett, men jeg har gjort det. Jeg vet nå at jeg kan klare slikt om jeg går inn for det.

Etter ti måneder vet jeg bare at jeg kommer til å bli rastløs neste uke når jeg ikke har jobb å gå til. Men samtidig skal det bli godt å endelig få ferie!! Har ikke hatt skikkelig ferie siden jeg begynte å jobbe, gleder meg som en unge!

Og jeg vet med sikkerhet at jeg kommer til å benytte meg av biblioteket ved senere anledninger, ofte..! Kommer til å savne dette her ja!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s