på bedringens vei!

Jeg tror jeg er på bedringens vei.!

Oppvasken er ihvertfall borte, og leiligheta er mer ryddig enn noensinne. Eller… Det er ikke helt sant.. Men ryddig nok til at det ikke er fullt så fælt å komme hjem! Jeg har gått fra å ha to uker gammel oppvask på benken(jada, jeg vet det, æsj!), til å bare ta frem oppvaskkosten etter hvert måltid eller bruke samme fat og/eller glass flere ganger.

Det er sommer, jeg har gått fra å være NAV-slave til å ENDELIG ha en vikariatstilling! Samme jobben som jeg har hatt siden November, på biblioteket, men det å vite at jeg får mer penger er helt fantastisk…..!!! Det er mye morsommere å gå på jobb nå! =D

Så ja, jeg tror denne sommeren blir bra allikevel, selv om jeg må jobbe mer. Jeg har også bestemt meg for å være mer aktiv. Jeg vet ikke hvordan ennå, men det frister faktisk mer å gå/jogge/sykle nå på sommeren enn ellers, så jeg tror det blir mer av det nå.

Og ellers skjer det svært lite om dagene.

dette her er forresten mitt innlegg nr.140, sånn til informasjon. Det vil si at innlegg nr.150 må være et noe mer spesielt innlegg, eller hva? Så jeg har bestemt meg for at hvis dere, mine kjære lesere har lyst til å fyre løs med spørsmål igjen, så tar jeg en spørsmålsrunde! JA! Jeg tar imot alle slags spørsmål, fra de teiteste til de mest filosofiske, og jeg gleder meg allerede til å se alt det rare dere greier å spinne opp!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s