Update!!

Okei.

Jeg har levd så og si uten internett siden Torsdag.. I morgen tar jeg med meg den lille Internett-USB-dritten til butikken… Men nå sitter jeg uansett hos Vicky og kidnapper internett.  Skal starte med en liten oppdatering av hva som har skjedd siden sist.

Torsdag var en finfin dag, skulle overraske Sui med brownies og ta henne med ut å spise fordi hun hadde bursdag. Overraskelse ble det ikke, men det ble restaurant og kos hjemme etterpå, med film og snop.

Fredag sov jeg lenge, og hadde en heavy ryddedag.

Soverom før ryddekick..... Slik så altså rommet mitt ut før jeg gikk i gang..Soverommet ETTER ryddekick!!Slik så det ut når jeg var ferdig..!

Som sagt. Ja. Fredag var heftig. Hadde en søppelsekk med klær til å gi bort, en sekk med klær som skulle kastes, pluss annet søppel, og to sekker med skittentøy……

Så kom lørdag, og lørdag var solfylt!! Sto opp klokka ni, gikk ut klokka elleve, nøt solen etpar timer før jeg møtte Vicky og Silje, og vi nøt solen enda mer. Og nøt den enda litt til. Og enda litt til, før vi gikk hjem til meg og spiste pizza og jordbær og spilte spill. Gikk en tur gjennom byen på kvelden sammen med Vicky og kjæresten JJ og siklet på biler. Er byfest her i helgen, så det er mye liv. Og jeg er solbrent.

Så nå sitter jeg her, hos Vicky, utnytter nettet, akkurat spist frokost og drukket te. Livet er i grunnen herlig! =P

Men dette var bare en oppdatering, stay tuned, det kommer mer.!

En kommentar om “Update!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s