Om noe..

I det ene øyeblikket er jeg veldig ivrig på å blogge om noe, og i det neste innser jeg at jeg ikke har noe å blogge om.

Så begynner jeg å lete etter noe å blogge om. Og får bare noen korte linjer som ikke har sammenheng..
Om kjærlighet.
Om ærlighet.
Om ære.
Om familie.
Om venner.
Om  meg selv.
Om andre blogger.

Når hodet virker tomt, så skulle man jo tro at det faktisk var det. Men det er ikke det. Der er så mye jeg vil ha ut, men som jeg ikke greier å sette ord på.

Nå vet jeg at jeg burde ta meg en mental oppvask og finne den mugne kasserollen underst i oppvaskhaugen. Men det er akkurat som at jeg ikke finner oppvasken!

For en del uker siden hadde jeg en fin-fin diskusjon om religion her. Jeg har fremdeles ikke noe svar på alle kommentarene. Jeg har allerede snakket om kjærlighet, og jeg har snakket om meg selv, men ikke så mye om familien min. Kanskje jeg ikke har lyst til å brette ut om familien min her akkurat, noe kan jeg jo holde privat. Jeg har snakket om venner, og dere skjønner vel at de er fantastiske? Jeg har snakket om det å føle seg ensom. At jeg føler meg ensom på tross av alle jeg har rundt meg.

Men å finne noe å blogge om, som faktisk setter sving på kommentarfeltet, det får jeg tydeligvis ikke til. Bortsett fra når jeg snakker om religion. Eller gir dere mine innerste tanker og interne krangler med meg selv.

Så nå kommer jeg med et spørsmål til dere lesere. Hva må jeg skrive om for å få fart på kommentarfeltene? Og om jeg skriver om det temaet du som leser ønsker, vil du kommentere og diskutere det med meg?

Og vet dere. Nå innså jeg nettopp en ting. Kanskje jeg blogger nettopp fordi jeg er «ensom» og vil at folk skal legge merke til at jeg er her? At jeg veldig ofte føler meg usynlig er ingen hemmelighet, for jeg vet at jeg ofte gjør meg selv usynlig. For å se om folk legger merke til meg. Hvor selvmotsigende og komplisert er ikke det!?

Men uansett! Hva ønsker DU som leser av min blogg å diskutere med meg, eller høre min mening om? Akkurat dette er det viktig for meg å få svar på. Hvis ikke går bloggen min ad undas, og det håper jeg at dere ønsker like lite som meg…

3 kommentarer om “Om noe..

  1. Hmmm. Der var jo noen refleksjoner, ja. Jeg har funnet ut at folk ikke ønsker å diskutere. Jeg har til og med forsøkt å provosere med ting jeg ikke helt mente, men like tomt er kommentarfeltet, sånn bortsett fra dine «liker», da. Så jeg har funnet ut at blogging er ikke noen vei til bekreftelse. Det er et gi-sted. Et sted å sortere egne tanker. De av dem som tåler offentlighet.

    Og så vil jeg gjerne lese litt om dine refleksjoner om ære. Hva setter vi vår ære i? Omvendt ære, finnes det? Finnes det fortsatt ære i vår vestlige verden, eller er det bare forfengelighet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s