Nanne Rocks!

Når jeg føler meg bra, så føler jeg meg veldig bra. Når jeg går gjennom gatene i byen med mine fantastiske sko, slitt skinnjakke og solbriller, så tar jeg kaka. Den følelsen jeg får når folk snur seg etter meg, er berusende. Og jeg trenger ikke å være lettkledd eller noe. Jeg trenger bare å ha et lurt smil lekende om munnen, og jeg tror folk ser at jeg liker meg selv.

Og så har man dagene hvor alt er bare blæ. Håret er blæ, buksa sitter feil, toppen passer ikke helt til buksa, og skoene matcher ihvertfall ikke.

Det er på Blæ-dager jeg må huske hvor bra jeg kan føle meg. det er på Blæ-dager jeg trenger en boost. Da må jeg drite i at alt føles feil, og bare hente frem selvtillitten og huske på at selv om jeg føler meg blæ, så er det ikke sikkert andre mener det!

Nå synes noen sikkert at jeg er selvopptatt og blærete. Og kanskje er jeg det. Men når jeg føler meg bra, har jeg ikke lov til å vise det? Selvtillitt er ihvertfall noe jeg liker at andre mennesker har. Så hvorfor skal ikke jeg ha det?

Jeg fortjener det akkurat like mye som alle andre. Jeg føler meg ikke feit, jeg føler meg ikke teit, jeg føler meg bra, og sånn er det bare. Nå har jeg hatt en lengre periode hvor jeg har greid å hendle sykdommen ganske bra, kanskje mye takket være bioresonansterapien jeg holder på med, kanskje fordi det snart er sommer. Men en ting er uansett klar. Jeg rocker. Føler det ihvertfall sånn. Jeg ser meg i speilet og liker det jeg ser. Jeg ser inn i mitt eget sinn, og liker det jeg ser der også. Så nå, som jeg har sagt ganske ofte i det siste, nå skal jeg nyte det gode, og ikke la det negative slippe inn. rett og slett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s