fiiiine nasjonaldagen!

Gratulerer med vel overstått nasjonaldag, alle sammen! Håper dagen har vært like bra for dere som den har vært for meg.

Er hos min kjære Søster, og har feiret her sammen med herlige folk. Har aldri hatt det så gøy med å gå i tog som jeg har hatt i dag.! Gikk rett bak korpset som blant annet besto av noen meget tullete trommiser. Lo så jeg nesten gråt gjentatte ganger av sprellene de gjorde.

Har spist pølser og is, gjort 17.mai-aktiviteter, hjulpet mitt «familielag» å vinne et såkalt familieløp, tatt masse bilder og kost meg enda mer med herlige folk. Kvelden ble avsluttet med min vanlige tradisjon, filmen Convoy fra nittensøttiettellerannet. Kjempeglad for at Sui og Benny giddet å komme hit for å se den sammen med meg, gjorde det enda mer komplett.

Det er noe spesielt med denne dagen. Det er alltid gøy å feire i storbyen, men i småbygder som dette, så har det mer sjel! Alle kjenner alle, og alle er hyggelige. Alle er med og alle er lykkelige. Meg inkludert! =D

Det er alltid mye latter og gøy med Sui og Benny, og jeg trives alltid sammen med Søster, så nå er jeg absolutt i mitt ess, hvis man ser bort fra sønderknuste tær og en sliten kropp. Men som jeg har sagt tidligere, all smerte og slitenhet som ikke er på grunn av sykdommen, er god smerte og slitenhet.

Og med dette sier jeg god natt, og i morgen skal jeg leke Nanne the SuperNanny sammen med Sui og Benny og vår kjære lille Hinkel Pinkel, som også forøvrig er en helt fantastisk skapning som sprer liv og glede.!

Og som narvik-væringen jeg har blitt, sier jeg bare; «Schnakkes!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s