Nanne leker, Nanne Nyter, Nanne Lever!!!

Hvorfor skal jeg skjule mine dårlige perioder med å spille skuespill?

Jeg gjør ofte det. Men hvorfor?

Ingen andre skjuler det når de har det fælt. Jeg beundrer faktisk mennesker som klager. Til en viss grad, selvfølgelig. Men det at de kan sitte å klage over ting er godt å se, og jeg skulle ønske jeg kunne det samme. For stakkars vennene mine, og andre mennesker også forsåvidt, for det er ikke alltid like lett å se om jeg spiller eller ikke! Hvorfor kan ikke jeg også stå opp for meg selv og faktisk klage litt jeg og? Jeg er veldig flink til å skyve ting under nærmeste matte, smile av det, vifte med en hånd og si «meh, det går over»!

Men nå skal jeg ikke klage over det, for nå har jeg det faktisk bra! =D Jeg har rett og slett ingenting å klage over! Som jeg sa i går/natt/morgest, jeg lever! Og jeg elsker det! Ja selvfølgelig er det fremdeles sand på veiene etter vintern, men hva så? Småting! Jeg orker ikke bry meg med småting når det er meningen at jeg bare skal overse småstein og nyte livet. Så jeg nyter.

Jeg nyter å være den jeg er.
Jeg nyter å stå opp og se meg i speilet, og se at smilet mitt er ekte.
Jeg nyter å sløve på sofaen med Shay på fanget og se på tåpelige teenage dramas.
Jeg nyter det faktum at jeg har skrevet «nyter» så mange ganger at jeg faktisk er usikker på om det faktisk er et reelt ord! =P

Uansett, poenget mitt er som følger: Jeg skal ha lov til å klage over sykdommen, hodepine eller andre ting, men jeg trenger ikke la det ta overhånd heller. Og når jeg har det bra, så skal jeg tillate meg selv å ha det bra! SÅH! Dermed Basta. Finito Finale. Punktum. Og utropstegn!

NANNE LEVER!!

2 kommentarer om “Nanne leker, Nanne Nyter, Nanne Lever!!!

 1. Victoria

  Æ føle at æ treng å be litt om unnskyldning for dramaet mitt i ste xD Alt som overhode kunne gå galt, gikk bare rett og slett så utroli galt 😛 Kosli å høre at du kose dæ fordeom ^^,

  1. Nei, kjære vene, ser du ikke ka æ skriv her? 😉
   D e helt i ordn å klage, for guds skyld, så lenge man klare å legge det bort etterkvert 😉
   Syns nu mest bare synd på dæ Søte Lille Du ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s