Å leve er godt nok!

Det er noe rart med det å bo nordpå. Det er mørkt døgnet rundt på vintern, og lyst døgnet rundt på sommern. Jeg må si det at jeg har ikke merket at klokka plutselig har blitt kvart på seks om morgenen engang, Har vært sammen med herlige jenter og andre mennesker. Truffet nye folk og kost meg veldig, og så er klokka plutselig hoppa et par-tre-mange timer! Sykt.

Også er det noe med det at man får så mye mer energi plutselig. Lyset og koselig selskap gjør livet komplett, og nå er jeg ikke trøtt engang, har bare en herlig følelse av å leve. Det er ekstremt lenge siden jeg var så lenge oppe. Kollapser som oftest senest klokka ett, og da kollapser jeg virkelig! Får sikkert svi for ranglinga hvis jeg går og legger meg nå, men hva så? det er verdt det. Jeg lever, og jeg elsker det!

Diagnosen min gjør det som oftest svært vanskelig for meg å gjøre slike ting. Som å leve på samme nivå som vennene mine. Men jeg har lært meg å virkelig sette pris på de gode periodene. Og jeg har en akkurat nå, akkurat her. I mine hender, og jeg har endelig total kontroll over situasjonen. Jeg vet nøyaktig hva som venter de neste dagene, og jeg vet nøyaktig hvem jeg er de neste dagene. Jeg er Nanne, jeg er sterk, jeg er frisk, jeg elsker livet og jeg lever det.

Nå skinner sola inn stuevinduet mitt, jeg skal spise et knekkebrød og gå rett til sengs. Så får jeg prøve å stå opp til helt grei tid i morgen så jeg ikke ødelegger døgnrytmen helt. Og jeg håper virkelig at det er fint vær i morgen, mer sol, mer vitaminer, mer lykke.

Ingenting skal få ødelegge dette ennå.. Nå skal jeg tillate meg å nyte det fullt ut, uten redsel for det som måtte komme av nedturer. Nå har jeg bestemt meg for hvordan jeg skal ha det, og ikke tenke på hvordan andre mener jeg skal være eller ikke være. Rett og slett være meg selv, så godt som jeg kan, og jeg vet at når jeg gjør så godt som jeg kan, så er det Godt Nok!!

4 kommentarer om “Å leve er godt nok!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s