Kom Mai du skjønne milde?

17.mai i år? hvor, hvem, hvordan?
Har tre alternativer. Hos Søster, Hjemme hos Mamma og Pappa, eller her i byen. Greier ikke bestemme meg for hva jeg ønsker mest..

Nanne har eekstreemt trege dager for tiden. Skrivesperre i tillegg. Må bare beklage at det ikke er mye saklig å lese her for tiden.

Vet ikke helt hva som foregår, men jeg er ikke på stasjon. Tror/trodde jeg var syk, men det virker som at ME-en tuller med meg. Noe som betyr at jeg ikke har nok positive ting å se frem til. Jeg fyller tyve om en måneds tid, hadde planlagt noe litt mer spesielt i år, ettersom de siste årene for det meste har vært totale flopper når jeg har prøvd meg på bursdagsfeiring. Men det ser ut til å bli flopp i år også, og hele juli går med til å jobbe.

Jeg hadde en filosofi om at hvis man senker alt av forventninger, så kan sommeren faktisk bli bra. Men så begynte jeg å glede meg, og planlegge hele sommeren. Men jeg ser allerede at hele sommeren flopper, så jeg gleder meg plutselig ikke lenger. Jeg vil ha Sommer med Sol, masse fritid, grilling og bading. Det har jeg ikke hatt på lenge.

Come on… Mai du skjønne milde meg en viss plass. Er sliten og har lite positivt å se frem til, og dermed tar ME-en litt over og gjør det hakket vanskeligere…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s