En lørdag i Nannes liv..!

Livet mitt er til tider kjedelig, men av og til dukker det opp spennende ting. Jeg er snart tjue år, og noe av det jeg ønsker meg mest er å få kjørt opp og ta sertifikatet. Har hittil ikke hatt råd til å ta kjøretimer, bare én forrige sommer.

Men i dag fikk jeg Pappa på glid. Jeg har spurt om det ganske lenge, så i dag fant vi frem L-en og ekstraspeilet, lånte Mammas bil fordi den er lettest å kjøre. Kjørte først meningsløst rundt på en parkeringsplass for å bli kjent med bilen, og så hentet jeg frem motet og kjørte hjem! Over en mil på hovedveien, Gud så spennende!! Jeg er en pingle, og foreløpig en sinke i trafikken, men hei, det er jo derfor man øvelseskjører, for å bli bedre og tryggere, ikke sant?

Så nå verker lårene mine, og armene er slappe.

Og jeg har bakt brød, glutenfrie brød, med god veiledning av Mamma.

Og lekt med kattene. Jeg har Shay med meg hjem, Mamma og Pappa har katt, og de passer i tillegg min kjære storebrors katt. Heavy katteliv her. Ganske fantastisk å se at katter har så tydelige personligheter! Shay, som fremdeles er kattunge, er den mest aktive, og han erter de andre kattene. Tigergutt, mammas og pappas katt, er som en «mor», han tar seg av de to andre på en nesten skremmende moderlig måte. Og så er det Sol da. Dronning Sol. Så majestetisk og sårbar. Hun var ganske liten da hun ble funnet i et søppelskur, og er fremdeles ganske redd for alt og alle, og verner godt om sitt territorium og sin «intimsone».

Katter er herlige. Jeg er helt klart et kattemenneske..!

2 kommentarer om “En lørdag i Nannes liv..!

  1. Kenneth

    Lykke til med øvelseskjøringa, narr foreldra dine til å være med på mange kjøreturer, jeg kjørte ekstremt mye fra jeg var 16 og frem mot jeg var 18, dette resulterte at jeg bare trengte den obligatoristke deen på kjøreskola.. så stå på, få venner og familie til å hjelpe deg Stine. så en kuriositet.. faren til en venn av meg sa når jeg begynt å øvelses kjøre; du vet, l står ikke for Learning, men for LIVSFARE . 😀 så nå er d opp til deg og dine, bevis at d utsagnet er feil, jeg vet du klarer det Stine 😀

  2. Kjør masse, masse. Jeg var en pingle leeeenge og du verden for noen artige feil jeg gjorde når jeg hadde kjøretimer; men jo mer jeg kjørte, jo sikrere ble jeg. Rett og slett! Og sånn er det enda. Jo mer jeg kjører, jo tryggere blir jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s