Gratulerer med dagen, Kjære!

I dag hadde du, Verdens Beste KJ, bursdag.

For å beskrive deg;
– Superoptikjempefantafenomenalistisk
– Nydelig
– Trofast venninne

Jeg har kjent deg så lenge jeg kan huske, og vi ble bestevenner på Ungdomsskolen. vi har hatt våre ups’n’downs, men vi står sterkere sammen for hver gang. Du er dessverre ikke mye nevnt på bloggen min, rett og slett fordi vi bor langt fra hverandre og møtes bare av og til. Jeg savner deg. Veldig. Og nå skal jeg mimre litt, bare for å gjøre savnet sterkere.

Vi har gått i samme klasse i tilsammen fem år. Vi var en egen liten gjeng på ungdomsskolen, sammensveiset som få, og du holdt oss sammen, som tyggisen du ALLTID hadde med deg. Du var rett og slett klisteret vårt der vi satt på gulvet i gangene og hadde våre latterkramper og sprø påfunn. Vi hadde mange overnattinger og jentekvelder, og det er mange episoder jeg aldri kommer til å glemme. Jeg skal ikke gå inn på detaljer.

Så kom videregående, og vennskapet intensiverte seg litt, klassen var mindre, og vi to var de eneste som kjente hverandre fra før. Men vi var åpne og ble fort en del av en ny sammensveiset gjeng. Enda flere overnattinger og jentekvelder fant sted, og det var virkelig godt å ha en barndomsvenninne ved sin side under flytting og stress på skolen. Latterkrampene hang ennå i, vi var(og er fremdeles) to lykkelige venninner.

Så var det slutt på videregående. Du, KJ, fikk lærlingplass i forsvaret, og jeg dro på fhs. Vi jublet sammen over å ha kommet så langt i livet, og var stolte av av alt vi hadde greid sammen. Jeg husker at jeg satt på flyet sørover og tenkte på deg. Hva skulle jeg gjøre på et nytt sted, uten deg? Heldigvis fikk jeg fort nye venner, og heldigvis holdt vi også kontakt. Jeg jublet da du fikk deg kjæreste, og jubler fremdeles når jeg ser at du er lykkelig. Din lykke er min lykke.

Du er snart ferdig med lærlingtiden din, og jeg er stolt av deg. Jeg er stolt over å få ha vært din venninne og se utviklingen din. Du er blitt så sterk og modig, og jeg beundrer deg. Og jeg er så uendelig glad for at vi holder samme takt og ikke har vokst fra hverandre.

Du har vært med min side i godt og vondt, og jeg elsker deg for det. Jeg elsker deg for å ha holdt ut med meg i både gode og tunge perioder. Jeg elsker deg for den du er. Husk alltid det, uansett hvor langt fra hverandre vi er. Håper du har hatt en fin dag med kjæreste og venner der sørpå, og vit at jeg i mitt hode har feiret med deg.

Evig Glad i Deg kjære KJ ❤

En kommentar om “Gratulerer med dagen, Kjære!

  1. Kristin Johansen

    åå, så hærli du e! savne dæ utruli mye<3
    savne jentekveldan, våkennettern, skravlinga å fliringa, kan snakke me dæ om absolutt alt!!
    Elske dæ Julianne, så utruli gla førr at du e den du e å at du e ei så utruli go venninne<3 sku ønske vi bodde nærmare hværandre<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s