Over og ut..!

I tre dager har jeg utlevert mine innerste tanker. Det har blitt for mye. Nå er jeg matt og lei.

«Diskusjonen» som har foregått i helgen er eviglang. Den har pågått i mange år, og kommer til å vare i mange år til. Uansett hvordan man snur og vender på det, så er jeg en pingpongball. Min egen pingpongball. Jeg slenger meg selv fra det ene til det andre, og lar meg selv bli dratt både hit og dit så jeg nesten revner. Det må jeg gjøre en slutt på. Jeg må finne tryggheten i meg selv, og slutte å lete etter den utenfor meg.

Det gikk plutselig opp for meg hvor mange som faktisk leser bloggen min, og det gjorde egentlig ingenting lettere. Jeg ser at innleggene mine kan ha provosert enkelte, såret noen og kanskje gitt andre noe å tenke på. Intensjonen min var ikke å skape oppstyr rundt hvor jeg hører hjemme eller hva min tro er. Nå er jeg bare enda mer dratt til alle kanter. Og det er min egen feil.

Så fra nå av fortsetter jeg med normal hverdagsblogging og filosofi, og mine innerste tanker skal jeg holde for meg selv.

Takk for en meget opprivende og spennende helg, det skal bli godt å komme tilbake til den normale og rutinemessige hverdagen.

3 kommentarer om “Over og ut..!

 1. Vidarf

  Bare vær deg selv tro. Ha det godt med deg selv. Finn DIN retning i livet, og hold fast med den.

  Du er verdt mye. Du betyr mye. Du er unik. Ingen kan ta fra deg din verdi. Lykke til! Vær sterk, så vil du fort finne ankerpunktet du leter etter. Jeg kjenner deg ikke personlig, men vit at jeg bryr meg om deg. At jeg ønsker deg alt godt, og at jeg ser hva du sliter med.

  Du er ikke alene!

  PS: finn noen du kan dele dine innerste tanker med, noen som skjønner hva du snakker om og som ikke dømmer deg for dem. En person du kan stole fullt og fast på. Jeg har en sånn venn, og det hjelper så utrolig mye!

  STÅ PÅ! 😀

 2. Finn tryggheten din i deg selv, men ikke ha så hast at du mister litt på veien. Du vil finne den tryggheten. Jeg leter fortsatt, men det er fordi jeg mistet meg selv på veien og jobber nå for å komme tilbake.

  Vær nysgjerrig og grav! Du skal grave! Hvor hadde verden vært om vi ikke ville grave? Da ville kanskje man ikke prøvd steinen som jaktredskap, ei heller hadde franklin våget å teste ut elektrisitet (John Adams- miniserie… god historieleksjon!).

  Gjør som Vidar sier, finn noen som ikke er kritiske og som er åpne og gjerne litt gale. Du er ikke alene!

 3. Jon-Leo

  Julianne, om det kjennes bra for deg å spekulere i selv de innerste og mørkeste tankene dine i full mundur på bloggen her – så fortsetter du med det, og legg gjerne på orkester underveis så du er sikker på at alle hører deg.
  Men gjør det for din egen skyld, ikke for alle andres. Gjør det fordi det hjelper deg til å finne ut av Livet, Universet og Allting, fordi det føles riktig for deg her og nå, og fordi du faktisk får svar på mange spørsmål også på denne måten.

  Vær til gjengjeld forberedt på både medgang og motgang, på både gode og dårlige råd. Men vis også respekt og takknemlighet overfor dem som prøver å hjelpe (nå sier jeg altså IKKE at du ikke gjør det, dette er kun mine gode råd ;)).
  Og ikke minst – det skal ikke ligge noen skam overhodet i å snu. Sannelig er vi mange som har vimsa rundt i livet som hodeløse kyllinger, og som har måttet snu både her og der for å komme tilbake og inn på den veien som er riktig for oss.
  Men det er kanskje når man innrømmer overfor seg selv at man er på ville veier, at man tar de viktigste skrittene.

  Og gjett da – om du tror på Gud, Allah, Brahman, Gaia, Buddha, en eller annen tilfeldig guru eller filosof eller enkelt og greit ingenting, så vil det uansett alltid finnes mennesker som vil elske deg for den du er. Jeg er generelt motstander av skråsikkerhet, men på dette området er jeg ikke i tvil 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s