opp ned bak frem.!

Takk for respons! Respons er bra! Jeg blir utrolig glad for å se at folk leser bloggen og kommenterer både her og der. Et par av innleggene den siste uken har jeg fått respons i form av både mailer, sms-er, kommentarer på facebook og her. Jeg er glad for å se at det jeg skriver treffer mennesker, at de kan kjenne seg igjen, eller tilogmed blir provosert. Det er det jeg ønsker. Og jeg skjønner jo hva dere lesere ønsker å høre fra meg, ut fra hvilke innlegg som får mest respons.

Nå sitter jeg her og hører på Muse og reflekterer. Livet mitt går sin gang, og den siste uken har jeg snakket mye om hva jeg ønsker meg, ting i livet mitt som opprører meg, min sjalusi og min ensomhet.

Så kan man jo spørre. Når jeg har så masse fantastiske mennesker rundt meg, hvorfor er jeg fremdeles ensom? I dag har jeg ledd på meg sår hals. Det er en god følelse. Harrytur med venner er slett ikke en dårlig idé! Jeg gjør mye med venner. Dere ser sikkert gjengangerne, Sui, Benny og Vicky.

Og fremdeles sitter det igjen. Hva mangler jeg?

Jeg mangler selvfølgelig resten av dem, de som er spredt for alle vinder. BG, BP og resten av søtingene fra fhs. De jeg nærsagt har vokst opp med og som har tatt vingene fatt og forlatt.

De er i hjertet mitt, alle sammen.

Men der er et tomrom som mangler fyll. Jeg snakket om det i går, dette med å føle at man hører til. Det bragte frem mye i meg, og jeg har tenkt mye på det i dag, og jeg tenker mye på det generelt. Men det kom også nye tanker. Jeg greier ikke sette ord på disse tankene helt ennå, for jeg forstår dem ikke så godt.

Men i morgen er det Søndag, min tenkedag. Den dagen alt kommer frem. Den dagen jeg som oftest må ringe mamma på kvelden fordi jeg har tenkt for mye og surret meg inn i negative tankemønstre. Noen som kjenner seg igjen?
Det ender heldigvis som regel også med ganske kreative eller filosofiske innlegg. For når jeg har fått orden på tankene, så brenner jeg etter å få dem ut. Det er alltid en lettelse å gå til sengs etter å ha fått sorteringshjelp og utblåsninger.

Og siden klokken er nesten ett, så skal jeg ikke tenke mer i dag. Nå skal jeg ta frem en god bok, legge meg på sengen og rømme inn i bøkenes verden til jeg sovner. Det er godt å rømme iblandt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s