frykt og bestemmelser.

tusen takk for voldsomt god respons på gårdagens innlegg!

Og takk for at dere bekrefter mistanken min om at det å komme seg bort herfra kan være lurt. Og som Siri sa, man skal ikke la frykten styre sine valg! Men jeg innser at det er nettopp det jeg har gjort.

Da jeg flyttet hjem i fjor sommer, hadde jeg egentlig aller mest lyst til å flytte til et nytt sted, ikke tilbake til de vonde minnene her i byen. Men jeg var redd for å miste mine utdanningsmuligheter om jeg flyttet. Det gjorde jeg jo uansett. Jeg ser jo nå at jeg har måttet utsette alt ett år. Det hadde nok ikke blitt verre om jeg gjorde akkurat det samme et annet sted. Menmen. Har man tatt et valg, så må man leve med det, ikke sant?

Jeg har tatt valget. Jeg blir boende her enda et år på grunn av skolen. Kjipt nok, men jeg kan ikke utsette det lenger. Om jeg flytter nå, så blir det nok bare samme mølja igjen, og det å utsette utdannelsen i lengden, det funker ikke.

Men jeg har også bestemt meg for å ta grep, og holde fast ved de gode tingene. For jeg har det egentlig ikke fælt, tvert imot, men jeg føler bare at jeg ikke har lov til å ha det så bra som jeg har det i denne byen. Så jeg får bare stå på, leve det livet jeg kan leve her, dra videre neste sommer. Og jeg vet hvor jeg vil. Jeg vet ikke nøyaktig hva jeg skal der, men jeg vet hva jeg ønsker akkurat nå. Og det er det ønsket jeg skal leve for. Det er det ønsket som skal dra meg videre, frem mot resten av mitt liv.

Så får jeg heller være sjalu på alle de andre, er ikke det også en del av livet? Og det å være sjalu er jo bare en drivkraft, en drivkraft som kan hjelpe meg nærmere mine mål, ikke sant?

Så folkens, igjen takk. Og hjelp meg videre? Dere er også en del av drivkraften min, venner som holder til både her og der. Jeg er heldig dom har dere ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s