Filosofi om kjærlighet

Jeg har en ny følelse inni meg. En følelse av at jeg kan klare alt. Jeg føler en viss styrke vokse, litt av og på, men jeg kjenner det. Jeg føler hjertet slå, jeg føler det slå litt hardere. Jeg tror denne følelsen er glede, lykke. Glede for at jeg kan være meg, Lykke for å ha så sterke mennesker rundt meg som det jeg har.

Jeg sa til min bror rett før påske at jeg ikke visste hva jeg lever for, at jeg ikke visste hva motivasjonen min er. Men jeg vet. Jeg lever for kjærlighet. Motivasjonen min er kjærlighet. Jeg føler kjærligheten strømme, og jeg føler den så sterkt. Så sterkt at jeg ikke kan forklare det. Kjærlighet til livet, familie og venner, og kanskje en spesiell person en dag?

Siri sa noe fint da jeg var der på Fredag. Hvis vi ser for oss at vi kommer ut av en fabrikk, to og to, bundet sammen ved skulderen, for så å bli separert før vi sendes ut i verden. Hele livet, Ubevisst, vil vi lete etter den som har et matchende arr på sin skulder. Kanskje finner man den, kanskje ikke. Jeg liker tanken på at jeg vil finne min.

Ja, jeg er en håpløs romantiker, men det visste du vel fra før?

Kanskje min match er der ute, like usikker som meg, sjenert som meg? Kanskje kjenner jeg ham allerede, jeg bare vet det ikke? Dette driver meg frem. På en måte. Det er ikke bare det alene, men jeg vet at kjærligheten er en stor del av meg, større enn jeg liker å innrømme. Kanskje kjærligheten til andre mennesker en dag vil bli mitt levebrød, min jobb? Jeg vet jeg har mye kjærlighet å gi, for hjertet mitt renner stadig over.

Jeg føler meg ofte ensom, men nå har jeg faktisk skjønt hvorfor. Når jeg leser over det jeg har skrevet her, så ser jeg det ganske tydelig. Jeg har så mye å gi, men ingen å gi det til. Jeg trenger noen å øse min kjærlighet til, rett og slett.

Men nå er det nok romantikk og kjærlighet i kveld. God natt alle der ute som leser. Føl Kjærligheten min strømme, la den gjøre deg også sterk. Du betyr noe.

4 kommentarer om “Filosofi om kjærlighet

 1. Wow! Så flott! Og du… det der med merket på skulderen, det er kanskje pisspreik. Husk det 😉
  Takk for vibber =)

   1. Pisspreik eller ikke, jeg likte fremstillingen din 😉
    Jeg liker å vibbe, glad for at det når frem 😉
    Og du har rett i det med å ikke brenne opp alt på andre, jeg må lære meg å ikke gjøre det 🙂 Håper jeg kan finne en måte å balansere det på 🙂

 2. BG

  Sender deg masse masse kjærlighet og vennskap tilbake 🙂 Du er en fantastisk person og jeg gleder meg så utrolig til å komme og besøke deg 😀 Savner deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s