Fulle folk og frihet ^^

Jadda! Har vært på en såkalt bygdefest i kveld! Jeg tror jeg hadde det mer gøy enn de fleste.

Det morsomme med å være edru på slike tilstelninger er at man ser så tydelig hvem som er full og hvem som kan styre seg litt. Møtte masse morsomme mennesker, og følte meg velkommen i gruppa, noe jeg ikke har gjort på lenge.

Fulle mennesker slipper fordommer og tvil, og presenterer seg og er hyggelige! En av grunnene til at jeg trives så godt hos søster, er at ingen kjenner meg eller har hørt de samme usanne ryktene som folk i byen jeg bor i. De har ikke det samme dømmende blikket, og jeg kan være meg selv her, helt og holdent. Ingen så mye som rynket pannen når jeg sa jeg ikke hadde drukket noe annet enn vann, de aksepterte og prøvde ikke å presse på meg noe. Jeg er ikke vant til det. Jeg liker det sånn. Jeg liker mennesker som aksepterer uten å stille spørsmål. mennesker som ikke maser.

Og jeg må innrømme at jeg liker oppmerksomheten jeg får av folk, nysgjerrigheten som faktisk får dem til å spørre hvem jeg er. Jeg er på et sted som ikke tvinger meg til noe, et sted med frihet og gode mennesker, som tør å gi uttrykk for sin nysgjerrighet, og ikke bare stirrer på meg som om jeg er et utskudd. Noe jeg dessverre opplever ofte.

Noe sier meg at det jeg ønsker aller mest her i livet er å få en ny start. Jeg fikk det på fhs, men kom tilbake til gamle trakter og det vonde møtte meg med åpne armer. Jeg gleder meg til å flytte for å studere, virkelig.

Men nåe sier noe meg også at jeg bør legge meg før jeg kollapser…! =P
Hr hatt en fantastisk dag, møtt flotte mennesker og hatt det gøy med å studere fulle folks adferd. Nå skal jeg drømme søtt om enda mere fint, kanskje DU, min gode venn er med i drømmene og gjør dem enda bedre?
god natt godtfolk!

2 kommentarer om “Fulle folk og frihet ^^

  1. BG

    Jeg kjenner godt til den følelsen du beskriver og jeg føler det samme! Gleder meg så ekstremt til du kommer nærmere, savner deg så utrolig!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s