Ønsker, sykdom og håp…

Jeg ønsker meg noe.

Jeg ønsker meg et normalt liv. Jeg ønsker meg dager hvor jeg kan føle meg uthvilt og opplagt nok til å smile med hele meg! Jeg spiller mye skuespill for tiden. Jeg spiller glad og lykkelig.

Jeg er jo i utgangspunktet en livsglad og aktiv jente, som liker å ha mange baller i lufta. Men nå? Jeg skulle ønske jeg ble påkjørt og akkurat så alvorlig skadet at jeg blir liggende på sykehus i et par uker, bare for å få slappet av. Jeg ønsker IKKE å dø, for jeg vet at jeg har så mye å leve for, men jeg har bare ikke energien til å leve med hele meg!

Det sies at ingenting er så galt at det ikke er godt for noe. Og jeg ser den. Hver gang jag har nede-perioder, så evner jeg veldig godt å gripe den friske perioden når den kommer. Men nå har jeg et problem. I det siste har en frykt plaget meg gjennom disse tidene. «Hor lenge kan det vare?» Jeg venter bare på at sykdommen skal slå meg ned igjen.

Jeg har mareritt i våken tilstand. Jeg drømmer at jeg faller i trapper fordi kroppen min svikter. Jeg drømmer at jeg ikke greier å reise meg. Jeg drømmer at jeg plutselig ikke kan snakke lenger. Jeg drømmer at jeg er lammet i deler av kroppen. Men jeg tar meg i det. Jeg reiser meg og går i trappen, bare for å overbevise meg selv om at jeg ikke kommer til å falle. jeg åpner munnen og kjefter på meg selv for å bevise at jeg kan snakke. Jeg reiser meg og tester alle mulige kroppsdeler for å bevise at alt virker som det skal. Men frykten er der, og jeg føler at sykdommen truer meg.

Jeg går på jobb hver dag, jeg går på korøvelser og kurs, jeg tvinger me3g gjennom dagene, for min største frykt er å bli sengeliggende. Det får ikke skje. Jeg kan ikke tillate det uten at noe alvorlig skjer. Derav ønsket om å bli påkjørt. For å få ro i kroppen. Derav ønsket om et normalt liv! Jeg kan nesten ikke huske hvordan livet mit egentlig er.

Jeg husker ungdomsskoletiden, før jeg ble syk. Jeg VAR en glad person! Jeg kom hjem fra skolen. Jeg spiste middag med familien. Gjorde lekser. Satte en cd med god musikk i spilleren og lå resten av ettermiddagen og leste bøker. Jeg leste mye! Jeg var altetende! Bokhyllen min er full av bøker nå også. men jeg har ikke lest en tredjedel av dem. Jeg har ikke energi nok til å lese!?

Jeg ønsker ikke bare lenger. Jeg ønsker så inderlig! Jeg håper så hardt at hjertet gjør vondt.

10 kommentarer om “Ønsker, sykdom og håp…

 1. Beathe Nerleir Kristensen

  Kjære Julianne ❤
  Du e en hærli person, huska dæ såm en smilanes, gla og ikke minst energifullt person =)
  Å d kjæm æ bestandi t å husk dæ såm..
  Du e dæ sjøl! D e ingen som kan ta fra dæ d..
  Synd vi ikj ha møttes ætte dn tija æ bodde i jevika =/ Miss that time <'3
  Ta vare på dæ sjøl snuppa ❤ du e værdifull ❤

   1. Beathe Nerleir Kristensen

    uffda, d va jo ikj meininga å få dæ t å grine da =s
    Np<3
    Ja, d va ei kjæmpe ti ❤

 2. Susanne Husjord

  Håpa du veit at du ikke treng å lat som at du har energi ilame mæ 🙂 Gla i dæ ❤

 3. BG


  Huff, høres forferdelig ut!
  Håper du vet at det er lov til å stenge seg inne i balndt og bare late seg og syntes synn på seg selv. Det er vel ikke alltid det fungerer, men noen ganger 😉 Det kan også hjelpe å ta en dag hvor man steller riktig godt med seg selv, jente tid 😉
  Men ellers er ikke livet lett, men vi får gjøre det beste ut av det. Du er verdens beste person og du trenger absolutt ikke å spille skuespill når du er med meg heller! Har du noe vondt å snakke om, så bare prat! Jeg hører!
  Super glad i deg ❤ ALLTID!

  1. Kjære BG min ❤
   takk for tipset, skal absolutt skjemme meg selv litt bort en dag denne uka.
   Og det er noe av det liker best med deg er nettopp det at jeg kan være meg selv, uansett ❤
   Superglad i deg også, ALLTID! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s