topp dagen min, om du tør…

Hva er en grei start på dagen? å kunne slumre litt ekstra, og vite at man har goood tid til å ta det med ro. Jeg forsov meg, og opplevde å se en edderkopp krype frem fra under puta mi. Er vanligvis ikke redd edderkopper, men når den kommer ut fra et sted du nettopp har ligget og sovet? nei….

Så kom jeg hjem, og bestemte meg for å drive med litt hobbysaker. Gjett hvem som ble interessert i en tråd jeg satt å knytta? Katta. Gjett hvem som har skarpe klør? ja riktig, katta. Jeg fikk en flott rift på håndleddet, som blødde kraftig. ser ut som at jeg har skadet meg selv.

Og når jeg kom hjem fra korøvelsen i kveld? Ja, da hadde katta gjort et komplett mislykka forsøk på å lage seg mat. En platte var skrudd på, og håndtaket til pizzahjulet mitt lå tilfeldigvis på den plata. Leiligheta var fylt med røyk, og røykvarsleren pep så det holdt. hadde jeg kommet hjem en haltime senere, så kunne det ha gått riktig ille… Gjett hvem som fra nå av skal dra ut kontakter når hun forlater leiligheta? Ja riktig, NANNE!!!

Nå er leiligheta iskald fordi vinduer og dører står åpne, og det er fortsatt røyk i lufta, og det STINKER svidd plast…

God natt…!

2 kommentarer om “topp dagen min, om du tør…

  1. BG

    Vet at det er ille, men HAHAHA, kan ikke noe annet en le (det gikk ikke alvorlig alt). Det e rstykt men så artig å tenke hvordan den katta har dervet styra rundt i leiligheten for lage kaos 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s