harehjerte…

Jeg satte meg ned for en halvtimes tid siden for å se en film for å holde meg våken. Jeg sitter som sagt barnevakt, og jeg er av den typen som liker å være våken til foreldre kommer hjem, med mindre jeg sitter barnevakt over natten. Jeg vet ikke hvorfor, men det føles tryggere å være våken, for barnets skyld. Men i kveld tror jeg at jeg trekker meg fordi jeg ikke greide å se filmen jeg lastet ned tidligere i dag.

Jeg elsker Thrillere. Eller, vent litt. Elsket thrillere… Jeg kunne se filmer om alle mulige slags overnaturlige ting, og jeg så dem helst alene. Jeg trodde jeg likte dem fordi de viste meg en verden som ikke er virkelig. Liker ikke action, liker ikke chickflicks, liker ikke humoristiske filmer. Liker filmer og serier som tar meg tilbake i tid, langt tilbake, til heksebrenning og tider hvor man kriget om kongeriker. Og jeg liker filmer og serier som inneholder varulver og vampyrer og andre fantasifostre, for det vet jeg med sikkerhet er oppspinn.

Men når det gjelder overnaturlige ting som ånder og energier, spiritisme og utdrivelse av onde ånder, så har jeg faktisk begynt å feige ut. Jeg takler det ikke. Rett og slett fordi jeg ikke lenger er så sikker på at akkurat det er oppspinn. Jeg tror på energier av mennesker som blir igjen på et sted mennesket hadde kjært eller avskyr. Jeg tror på onde og gode energier, og jeg tror på at det finnes mennesker med spesielle evner til å se disse. Jeg tror på at det finnes mennesker med evner til å kanalisere disse energiene, evner til å bruke sine egne evner til både godt og vondt. Etter at jeg ble en «troende»(cheeeezyyy), så har jeg blitt et harehjerte når det kommer til slike filmer. Jeg kan hvertfall ikke se dem alene, det har jeg skjønt etter en halvtime med en film som antakelig ikke var skummel i det hele tatt, i andres øyne.

Så god natt lille venn som sover så søtt, god natt mamma som har fortjent en kveld med venner, god natt lesere som ikke får sove, og god natt Nanne, du feige lille svin! =P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s