tenketenketenke…

Av og til tenker jeg for mye.

I det siste har jeg tenkt endel på hvordan det var å leve for, ja la oss si mange år siden? På 1000-tallet?

Når folk levde i borger og slott, og det å bygge en katedral tar 15 år? Tenk å få leve på den tiden!? Hadde vært interessant å se om det virkelig var slik som det blir fremstilt i filmer og serier.

Og rent bortsett fra det, så tenker jeg mye på hvordan i alle dager jeg skal holde meg oppegående frem til påske…. Er veldig sliten om dagen, og dere merker nok at innleggene mine er korte. Men jeg skal stå på, vil ikke la meg knekke nå som jeg har en god jobb og et godt liv generelt.

Min Mamma ga meg i dag nytt perspektiv på noe interessant. Jeg har i det siste hatt endel sære tankerekker når jeg har planlagt ting. Jeg kan lett se for meg at jeg skal gå ned en trapp, men faller. Det kan være alt fra små fall, til heftige fall som får meg på sykehus. Men det skjer aldri. Og glad er jeg for det! Men min Mamma hjalp meg tolke dette litt. Jeg er rett og slett så sliten at hodet mitt prøver å gi meg signaler. Jeg må ikke bare klare å lese disse signalene, men også få gjort noe med det. Og det er ikke bare lett.

Det siste jeg ønsker er at sykdommen skal gjøre meg sengeliggende, for jeg vet hvor fælt det er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s